Az Orbán Ráhel lakodalmának helyszínéül kiszemelt lovastanya ugyan nem igényel felújítást, az azt övező infrastruktúra azonban nem felel meg egy ekkora rendezvény igényeinek, így kisebb munkálatokat igényel majd, amiket a Közgép ZRT. nyert el, közbeszerzési eljárás keretein belül. Más induló nem volt. A helyszínen értesüléseink szerint senki nem kapott trafikjogot, de ez szeptemberig gyorsított igényléssel orvosolható, vagy Lázár János majd odavontatja az egyiket Szalkszentmártonból. ..természetesen elfogadta Ráhelék felkérését Semjén Zsolt kedvenc zenekara, a System of a Down is. Az örmény rockcsapat zenészei most éppen csűrdöngölős stílusban dolgozzák át a számaikat..

Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nehogymá
a frász jött rám.hülye csárdisták.megyek megnézem lencsés ur mit ir az anonim fosos gec,,,nek.@JAJMÁR:
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
Csinálnak egy lakodalmat egy faluban az Orbán família.
Ez ért fel kell újítani a közműveket.
Ez a diktatúra.
A te gyereked esküvőjén már ha lesz rá pénzed mikkor újítják fel mondjuk az úthálózatot,víz hálózatot,villany hálózatot?
Sohanapján kis kedden.
soljanka
Nem vagyok egy Hírcsárda rajongó, de ebbe most nagyon beletrafáltak - igazi görbe tükör az egész mai magyar valóságról.
Yoda69
Ezen mar senki nem dobben meg. Utat kozmuvet epitenek a tiborc tanya kore kozpenzbol. Igy legalabb 20%-kal felertekelodik. Ez jo pont mivel epp arusitjak.
Tudja az orban hogy kell elni. A sok idiota meg tapsol neki es hajbokol. A sleppjet es a csurhejet meg megertem, mert ok is a fazek korul ulnek. Na de a 30%-os tamogatottsag enyhen is tulzo. Vagy csalnak az adatok, vagy ennyire balfekek vagyunk.
nemkati
Ez is van ilyen jó poén:
"A helyszínen értesüléseink szerint senki nem kapott trafikjogot, de ez szeptemberig gyorsított igényléssel orvosolható, vagy Lázár János majd odavontatja az egyiket Szalkszentmártonból."
adrenalink
A Bazilika mását nem fogják felépíteni a templomi esküvőhöz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.