Egy 13 éves lány semmiképpen sem akart visszamenni a gyermekvédelmi intézetbe, inkább a kerti pottyantós vécét választotta. A rendőrök is összekenték magukat. Végső elkeseredésében a kerti pottyantós vécébe vetette magát a Borsod megyei Gyermekvédelmi Intézetből megszökött 13 éves lány Vilmányon, miután a rendőrök megtalálták az Ady Endre utca egyik családi házában – írja a Bors. A lapnak Egyedné Novodonszki Éva rendőrségi szóvivő elmondta, a rendőrök pontos információt kaptak Dzsenifer tartózkodási helyéről, aki egy szekrényben bújt meg, de a járőrök így is rábukkantak.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
A névből és a körülményekből ítélve feltételezhető, hogy egy integrálódni szándékozó család sarjáról lehet szó. DE!! Kedves előttem szólók, mit kellett, vagy mit élhetett át szerencsétlen, hogy ott látta a menekülés esélyét!? Valóban viccesnek tűnik a történet, de ez inkább borzalom. Elsűlyedék szégyenemben, ha a gyerekem ilyen sorsra jutna!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@kkalman: Szegény gyerek. Rettenetesen félt valakitől, vagy valamitől, ha a visszamenés helyett képes lett volna szarba fúlni. Mi lehetett az, ami számára a halálnál is rosszabb? Azt kellene kivizsgálni, hogy mi késztette erre a lépésre.
Everest
Az eseményből leszűrhető a tanulság: Mindenütt szar, de van ahol hígabb.
Szvetlana
Dzsennifer ezekután elmondhatja, hogy szar ez az élet:((
kkalman
@tivoli: Szegény gyerek félt esetleg a rendtől, a bezártságtól, a fegyelemtől. Ezek mind olyan dolgok, amiknél a pöcegödör is jobbnak tűnik számára.
darwin
@Tekla: @tivoli: Volt szerencsém ilyen kis aranyoshoz.Végig lopta az utcát,szándékosan lelökdöste az embereket a bicikliről,betörésnél ő mászott be az ablakokon,mert 35 kiló volt.Hetente jött a gyivis érte,rendőrökkel.Bent mosakodhatott,ehetett,ruhát kapott,nem verték.Mégis mindig hazaszökött a nagymamájához,mert az nevelte.Most nem mászik be ablakokon,mert terhes 13 éves.Valószínűleg a nagybátyjától.Most egy kicsit benn maradt pihenni a GyIVI-ben.
Azokat sajnálom akiket meglopott,nem őt.Elmúlt a fene nagy liberalizmusom.
aremy
@Mobil123: oda bújt ahol a szeretett 2/3 van

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.