BUDAPEST – Esztergályos Cecília (70) és párja is összeméri „tudását" a TV2-n szeptember 12-én induló Mr és Mrs című vetélkedőben. A színésznő és férje, Fonyódi Péter 29 éve él együtt, és feltehetően nem sok titkuk maradt a másik előtt, így a vetélkedő azon része, amelyben a párjuk szokásairól kell számot adniuk, nem jelenthet komoly kihívást.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@vakvillám: Jó reggelt neked is. A témát illetőleg: Miért kérsz? Nem az? Tán pajzsra emeljelek ezért ? De természetesen kérheted, sőt elkerülöm az ilyesmiket!
silber13
Nem kell aggódni azért. Meglehetősen gazdag az alkalmazható jelzőim tárjáza!
vakvillám
@silber13: volt már hogy igazat adtam szólásodért.Nem kívánnám ,hogy szenntté avass--de udvariasan kérlek tartsd ,tiszteletbe mások véleményét ha az neked nem is tetszik--mint ahogy azt teszem én is.Én nem venném a bátorságot--hogy téged véleményezzelek, vitázni beszélgetni igen-- irányítgatni nem.
silber13
A jelzőim tárházáról volt szó, nem a véleményezésről, azt írtam elkerülöm az ilyesmiket, teljesítem a kérésedet. Akkor mi az újabb probléma?
vakvillám
@silber13: köszi ---semmi-- illetőleg van de az nem az!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.