Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod? Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?

Forrás: ezoterikus.hu
Feltöltő: jameska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vakvillám
@Dulcinea: Romantika pedig van----olvasom írásaidat---valamelyikben azt írtad" pedig neked tudnod kell"--sok mindent nem tudok még ,.és téged is most kezdelek ismerni--megismerni.Minden évszak hozza magával szépét--de a tavasz --és a nyár--házassága csodálatos---még akkor is,-ha hosszú, és forró a nyár.Elhunyt művész barátom írta le egyik versében::::::"...de azért ne félj,míg kedvesed símogató hangján hízeleg a csendes szél,hozzád a nyárból,s mig az ég kökény szeméből hulló eső érted sír,s nem téged sirat!"
vakvillám
@Dulcinea: 08:21 re---még nem hallottam de kevés ilyen találó mondás van--kösz.:))))
vakvillám
Jujjujj megjótt a kicsi Fancsi ,most keres járkál egyik szobából a másikba--Gabi- Gabi --má ne aludjál. Kis térdig érő kék nadrág, és fekete sárga" füstmintás" kis szoknya rajta "ennivaló".ma nem unatkozom --legyen szép napod.
Dulcinea
@vakvillám: 08:32

Néhai művész barátod...minden egyes szava igaz...a valóságot takarja...
Dulcinea
@vakvillám: 08:44

Drága kicsi kislány...édes kicsi lány...lehet...Hát akkor rajta...ne aludj:)) Mégis hogy képzeled az alvást...mikor egy kicsi lány..keresi társaságod...

Kellemes időtöltést..."babázást"...Legyen nagyon szép napod..
vakvillám
@Dulcinea: Köszi már itt ül az ölembe ,és érdeklődik ,Gabi most micsiálsz? mondom gépelek"gépelek mi csiálsz"?Tudod ő az a karmolászó, örökmozgó, toporzékoló akit nehéz lenne nem szeretni:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.