Forrnak az indulatok az Alföldi Róbert által rendezett István, a király előadása után. Szétszedték Stohl Andrást is, aki Koppányt játszotta, s a darab bemutatója előtt beszélt a rendezőhöz fűződő kapcsolatáról.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hallgatag
@nehogymá: hát persze, mint a PÈNZ és a FRANCIA ÀGY...
Manhattan
Hazudott-e a darabban Alföldi? Hát, nem... Az történt, hogy István belesodródott a nyugati kereszténység bűvkörébe, hogy beillessze egyfajta européer hangulatba az országot? Igen! Kért-e német segítséget ehhez? Igen! Erőszakkal ráerőltette-e az országra ezt az elképzelését? Igen! Tűzzel-vassal kiirtotta-e a magyarság kulturális hagyományait a cél érdekében? Igen! Akkor pedig miről beszélünk?... Magyarugarozott-e István az adott történelmi szituációban, és szervilisen akart-e megfelelni az aktuális trendeknek? Igen! A 2013-as István, a Király, ezt mutatta meg precíz és kínos pontossággal...
nehogymá
@Manhattan: ááááá.nem is.az a buzi rendezö meg a drogos tetü.kb ennyi jött át.nem kell ezt tulbonyolitani.
aremy
buci akkor írj egy könyvet róla mert az már megy?neked a kóter után és még
annyit akit utálok azzal nem közösködök vagy akkor még nem no ennyit a jellemedrről

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.