Csodálatos, hogy rengeteg közpénzből rengeteg új traffipax kerül mindenhova, ettől bizonyára biztonságosabb lesz a közlekedés bírságolás. Az, hogy az egész rendszer köszönőviszonyban sincs az élettel, az senkit nem izgaz, hiszen dől belőle a pénz. Az egyik legrégebbi módszer, hogy nincs tábla, amíg büntetnek, aztán hirtelen újra megjelenik, amikor "elkészül" az útfelújítás: Történt egyszer hogy pénz adatott Hatvan és környékének (jó)pár évvel ezelőtt egy gyorsító sáv megépítésére a 21-es számú autóúton Hatvan előtt mintegy 6-8 KM-re. Megépült a két (azaz kettő) sávos (oda-vissza), kordonos (vagy kerítéses nem tudom minek kell nevezni) gyorsítósáv kb 2 Km-en keresztül. Sajnos nem tudom pontosan mikor fejeződött be és mikor lett átadva az új, bővített útszakasz. De... mivel a környéken lakom, tudom hogy már jó pár éve készen van. Történt egyszer hogy arra jártam és belső sávban előztem egy mikrobuszt 109-el. Hogyhogynem!? engem pont bemértek. 30e csekk jött késés nélkül... Utólag megnézve még azt is mondhatnánk hogy ÉN voltam a hibás mert nem a KRESZ szabályainak megfelelően közlekedtem ugyanis tényleg nem volt kint a 110-es tábla. (akkor) [...] Bővebben!

Forrás: Tékozló Homár
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

entero
Nem a legfőbb feladata, de a legjövedelmezőbbek egyike. Milyen szép is az, amikor egy kint felejtett 30 - as táblánál vár a traffipax meg 3 rendőr...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.