Egy csapatépítő tréningen összecsókolóztam egy kollégámmal. Nem lett folytatása a dolognak, de engem nem hagy nyugodni a lelkiismeretem.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
ha jól esett meg , ha nem emlékszel milyen volt kár volt
ila51
@A Tündik bündije: ...:)) félre csókolózott ?
vakvillám
@A Tündik bündije: Nem ,küldtem szivecskét---mert nem gondolom,hogy ebben a szituban az--illene.:Nem oly rég ismerlek---itt az oldalról--- .éveimhez képest, sok minden tapasztalattal--rendelkezem--.és most, mit írtál -kissé le "lombozott",---és tudod miért? mert -akit te -elbocsájtol --annak nyomós oka lehet!-És sajnálom---hiszen nem lehetett egyszerű, a döntésed.Remélem nem kerül egyikőtök sem "padlóra" --és nagyon remélem -meg maradsz annak ,kit megismertelek "írásbelileg"-,és van egy pár hete,.hogy éreztem írásodból ,a gondot--Csak azt kívánom-ne fájjon--és ha igen , ne sokáig.Őszinte barátsággal!
A Tündik bündije
@ila51: Én nem úgy fogalmaznék...

@vakvillám: Köszi, aranyos vagy, de túlélem, erre születtem :-)))
ila51
@A Tündik bündije: ...úgy is szokták mondani , félre bokázik

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.