Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod? Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?

Forrás: ezoterikus.hu
Feltöltő: jameska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Jó van...akkor Anettal...kirándulunk egy kicsit:))
vakvillám
Mindig is volt affinitásom, a szépre az újra--a szép lelkekre.@Dulcinea: Bravó kicsi nők-bravisszimó:))))))))))
Dulcinea
@vakvillám: Köszönöm Anett nevében, nem az én érdemen, egyedül, és kizárólag csak az ő érdeme...
vakvillám
@Dulcinea: Igen --értem.Így még nagyobb a siker!Beautifull Anett--jó utat kicsi hölgy. ne bántson többet az élet, azt kívánom:)))))))))
Dulcinea
@vakvillám: Az élet kegyetlen...de talán attól olyan csodaszép, hogy néha kegyetlen! Ebben az életben, Anettal még előfordulhat, hogy pofonokat kap az élettől, mint ahogyan mindannyian kapunk. De sosem az a lényeg, hogy mennyi pofont kapunk, vagy hogy hányszor küld padlóra az élet...A lényeg, hogy mindig legyen akaratunk, elszántságunk, a padlóról felállni, még akkor is ha olykor-olykor emberfeletti hit szükséges ahhoz, hogy képesek legyünk felállni! És Anett elszánt , és emberfeletti hittel állt fel a padlóról...
vakvillám
@Dulcinea: "Az élet kegyetlen",írod---és szép--"hát néked magyarázzam"?--amit leírtál minden szavad azonosítható,kinek mennyit ád a sors,az szerencse kérdése---de azok leküzdéséhez,akarat,elszántság,hit ----és még valami,másoktól érkező szeretet..Azzal együtt is nehéz nélküle, még inkább!,És kettős mert-egyik része a külvilágból jön--másik belülről.:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.