A terrorelhárítók nem kapnak a kormányfő lányának lagziján feltálalt lakomából, ők a bejáratnál posztolnak majd. Nem Ráhelt, hanem édesapját, Orbán Viktort, az államfő Áder Jánost és a házelnök Kövér Lászlót védik majd. Orbán lemondhat a személyes védelemről, ám ez nem azt jelenti, hogy terrorelhárítók nélkül zajlik majd lánya szombati lagzija. Mint ismert, a lakodalomra a vőlegény Tiborcz István családjának birtokán kerül sor. Ez egy erdővel szegélyezett, lovaspályával, két istállóval, vendégházzal, kerthelyiséggel, lakóházzal, 600 négyzetméteres kúriával, ipari konyhával és borozóval rendelkező kiterjedt ingatlan.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
@entero: Az örömapa a Blikknek is nyilatkozott, nincs mit aprehendálnod !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jancsik68
A birka jobban illet volna.Műfajt,a műfajhoz!
silber13
@magyarbakancs: Lehet, Semjén esküvői hozzájárulása az őz!
magyarbakancs
@silber13: Remélem bakot lőtt!
2014-ben is azt lőhetnének.
bakegya
Ezek a mi "kommunista grófjaink"!-tükrös-pusztai-fel-csuti- előnévvel ...a simlicska birtoklevéllelmegajándékozottan-a milliárdokról csak a könvelőjük adhatna tájékoztatást,de azt csak ők ismerik!
hallgatag
..." A terrorelhárítók nem kapnak a kormányfő lányának lagziján feltálalt lakomából, ők a bejáratnál posztolnak majd. Nem Ráhelt, hanem édesapját, Orbán Viktort, az államfő Áder Jánost és a házelnök Kövér Lászlót védik majd..."

Bocsánat, Ti értitek ezt ??? Mert napokkal ezelött többször is megjelent a hir, miszerint Áder János nem megy az esküvöre, a Ö keresztlánya megy férjhez és oda megy...
Na akkor most ki hazudott ???
Meg a saját hadserege nem kap a kajából, majd ha esetleg marad...Mint egy királyi lakoma, a pór ajtóálló ( TEK ) csak az alamizsnát kapja...Már királyság van Trükköspusztán `???
Brother Louie
@hallgatag: Kövért nem, mert neki saját csicskahada van. Szittyasereg, külön bejárattal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.