ByeAlex az Eurovíziós Dalfesztivál előtt megosztotta a közönséget, és persze ez rettenetesen nagyot nem változott, nyilván most is megosztja, hiszen ő az a forma, akit az ember vagy szeret és elfogad, vagy ki nem állhat. Megkérdeztem néhány dologról, de sajnos csak írásban, emailben sikerült, ugyanis nem tudott időt szakítani egy személyes beszélgetésre a stúdió munkálatok és a forgatás miatt. Ebből következik, hogy nem is alakulhatott ki közöttünk egy kötetlen beszélgetés, hiszen ez írásban, oda-vissza levelezgetésben, elég nehéz lenne…

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
„Az én dalaimat kétféle ember érti: egyfelől, a megfelelő értelmi szinttel rendelkezők, függetlenül attól, hogy nő-e vagy férfi az illető, másfelől a lányok, a nők, akiket inkább az érzelmek vezérelnek; én pedig őszinte érzelmekről regélek a dalaimban. A többiek nem értik, mert vagy nem érdekli őket, vagy nem elég értelmesek ahhoz, hogy megértsék, hogy például a Kedvesem egy marhára pozitív és intelligens dal, de nem is kell mindenikek szeretnie engem.”

Azt hiszem nekem még fejlődnöm kell, vagy jobban nőnek kellene lennem.:-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
Meghallgattam még két dalát (sőt néztem is néha ), valahogy nem jön át az a zenei feeling , de biztos ez a hülye monitor az oka!:-)
Atha
@silber13: Mivel még sosem hallottál játszani gondoltam megosztom veled ezt itt:
www.youtube.com/watch?v=pJkift_n7Ms&sns=fb
Ez a könnyedebb műfajból van de az zenekari irodalom rengeteg meghatározó darabját végigjátszottam a komolyzenei pályám alatt!
Tavaly kürtöltem a kongresszusiban Edvin Martonnal.
Egyébként a Kék-Dunát kb vagy 600X játszottam még korábban francia-begla-holland-spanyol-svájci turnékon. Érdekes hogy mindössze erről az egyről van felvétel.
Ez egy miniatűr bécsi formáció, amúgy rendes felállás szerint minimum 3X ennyien kéne lennünk, de hát van az a pénz amiért kamaraformációval is megszólal! :-)
silber13
@Atha: Gondoltam, hogy nem vagy kezdő a hangszeres zene világában! Amit felraktál, azt köszönöm, nekem tetszett. Igaz, kicsi a létszám, de nekem, mint laikusnak nagyon bejött! Gratuláció érte és további sikereket!
Atha
@silber13: Köszönöm. Van fent vagy 80 videóm a YT-on de nem untatlak vele.
Talán még egy a csatornámról amin éneklek. Tudom ByeAlexel nem érhetek fel de talán még van esélyem! :-)
Ez egy korábbi singer showreelem, külföldi melóhoz kellett. Sok dalból mixeltem össze.
www.youtube.com/watch?v=WED6qeAxPh8
silber13
@Atha: Háááát! Nagyon kapaszkodnod kell. ha fel akarsz nőni Alexhez Jajj és a gatyókát is tesséj felkötni, ha a nyomába akarsz érni ennek a géniusznak, ennek a magyar Mard el Minekőnek, a nemzet Kavarottijának! De ha szorgalmas vagy, akkor a siker nem marad el!! :-)) De komolyra fordítva, ezek a számok nem értek volna meg egy nagylemezt?
Atha
@silber13: Van nekem egy pár.
Még zenei producerként is.
Még listavezető is volt néhány dalom csak mióta a gyerekek születtek pihenek. Ez évben lesz új klip. Ezek amik a showreelben vannak feldolgozások, a saját lemezeken saját dalok vannak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.