London – Katonának állt, majd nővé operáltatta magát, aztán áttért a muszlim vallásra, és férjhez ment.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
Igazából soha az életben nem lesz belőle egyik sem: nem férfi, nem nő, nem katona, nem feleség, nem muszlim. Ez egy elcseszett élet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
A tudatot, hogy férfinak született..sosem fogja tudni elfelejteni! Sosem fog tudni, "nőként" természetesen viselkedni...sajnálom szegény lelket...
Szvetlana
@varrólány: Voltak és vannak is női katonák, lehet, hogy szeretnél férfi lenni, de valójában nem lennél az, mert mi nők egészen másképp vagyunk kódolva.
Talán egy női katona megsajnálna egy gyereket és nem lövi le, de egy férfi igen.
varrólány
@Szvetlana: Igen vannak női katonák váljék egészségükre. Persze hogy nem akarnék férfi lenni ,vannak elegen ! Már nem úgy értve hogy túl sok!.:-)
Szvetlana
@varrólány: De vannak esetek, amikor mi nők hordjuk a nadrágot, és kiosztjuk a parancsot. Nem?
csa-csa
@Szvetlana: egyetértek! ráadásul nem is tehetnek erről. Valami történik a fejükben amin nem tudnak változtatni. én is sajnálom ezeket az embereket. és igen! tényleg elcseszett életük van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.