BUDAPEST – A magyar fővárosban lakik Eva Varhaliková Rezesová (36) édesanyja. A Vasárnapi Blikk értesülései szerint az aggódó szülő már hetekkel ezelőtt Magyarországra költözött, hogy tarthassa a kapcsolatot lányával. A börtönben rendszeresen látogatja, minden egyes tárgyaláson jelen van, így praktikus volt ide költöznie. Úgy tudjuk, nem is bérlőként lakik egy XIII. kerületi apartmanházban, hanem tulajdonosként. A lakást még fél évvel ezelőtt kezdte keresni a Rezes család, amikor el akarták érni, hogy az előzetes letartóztatásban raboskodó Eva házi őrizetben várja majd meg ítéletét. A lakás címét le is adták a bíróságon. Az asszony egyébként könnyen boldogul Budapesten, nincsenek nyelvi nehézségei, hiszen jól beszél magyarul, ahogyan lánya is. Utóbbi a tárgyalásra kért szlovák tolmácsot, de ügyvédjével magyar nyelven kommunikál, sőt bv-s informátorunk szerint egyáltalán nincsenek nyelvi nehézségei, mindenkivel folyékonyan beszél magyarul. – A nő befogadásakor jelen volt egy tolmács, de azt követően mindenkivel magyarul beszélt, még magyar újságokat is olvasott – mondta el az egyik budapesti büntetés-végrehajtási intézet dolgozója, aki hozzátette, hogy a nő mintarab, ráadásul makkegészséges.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
" Rezesová mintadarab"

Nahh akkor tessék szurokba önteni, jó forró fekete szurokba, hogy tartós legyen...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyuszicsibe
@gugu45: akkor is fel voltunk háborodva, nem tudom Te melyik oldalt olvasgattad anno... mellesleg, ha lett volna normális bíróság, ő sem ennyit ült volna. Stohl az én értékrendemben egy szar ember, függetlenül attól, hogy mit és hogyan alakít a színházban. Őt ugyanúgy kimosták, mint most ezt a pics@t.
verőce21
Az autópálya nagyon rizikós közlekedési főútvonal !
Tekla
Nó ezek a újdon sült polgárok fognak szavazni arról jövöre levélben,hogy Te hogyan élj!
űrbán
Mintarab. Csodálatos!
Akkor mintaként 200év letöltendőt az alkoholista gyilkosnak!
Csufipofi
@gugu45: dehogynem voltam felháborodva! Nem A " művész úron" múlt hogy nem történt halál eset! Aztán eljátszotta a megbánást. Jó színész. Most él mint hal a vízben , lassan őt sajnálja mindenki. Na én nem. Majd akkor sajnálkozzanak ha legközelebb is balesetet okoz és akkor halnak meg emberek!
Szvetlana
Ők már az elején tudták, hogy házi őrizet lesz belőle, és nem fogház:((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.