BUDAPEST – Busás pénzek vándorolnak Fábry Sándor (59) zsebébe! A showmannek egyáltalán nem kell aggódnia a jövőjét illetően, ugyanis az MTVA meghosszabbította a Fábry című műsor szerződését plusz egy évre, ami azt jelenti, hogy jövő évben mintegy félmilliárd forint, egészen pontosan nettó 440 millió forint plusz áfa üti a markát!

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
Ez az ember megtestesíti mind azt ami utálatos egy emberben.
Mindig azt a segget nyalja ami épen hatalmon van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
percsi
Szerintem elírták az összeget, ez a fábry kincset ér, Magyarország ott ül a tv előtt, amikor a műsora megy. Aláírást gyűjtök, hogy duplázzák meg!
töky
Ne a Fábryt szidjátok. Nem ő a hülye, csak (vissza)él a kivételes helyzetével. Azt kellene tökön rúgni, de nagyon, aki ezt a pénzt ajánlja neki és ki is fizetteti, feltéve ha azt nem a sajátjából teszi...
DR Eric CARTMEN
Ilyen jól fizetik a hugyozósszarozós vicceket? Megtanulok egy párat én is !
Csodapók
@nemsemmi: Néztem jó darabig, aztán kezdtem ráunni. Azt hittem, bennem van a hiba,
de nem! A poénok már nem ültek, a közönséges megnyilvánulásai egyre visszataszítóbbak voltak, erre kiderült, hogy addig azért tetszett, mert a Duma Színház, a Showder Klub és a többiek gyártották számára a fergeteges poénokat, amint ők kihátráltak mögüle, már élvezhetetlenné vált a műsora.
dr lóherre
Így "köszöni meg a F...-nak a FityeSS, hogy a merre járt, lejáratta GYURCSÁNY FERENC MINISZTERELNÖKÖT. SZÉGGYELHETI MAGÁT, már alig nézik a műsorát.
Halszem
@nemsemmi: "Nem is titkolja, hogy Orbánhívő"

Csak rá kell nézni, szája szélére rászáradt Orbán seggéről a szarcsimbók!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.