Michael Pharaoh Los Angelesben készített néhány képet, amiből szinte azonnal kiderül, hogy az arcok mögött történet van.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiskutyauto
Ezek "szép" hajléktalanok. Látszik hogy boldogok. Egy amerikai hajléktalan egész más kategória, mint egy kelet európai. Délen Miami, LA, New Orleans és hasonló helyeken ezrével vannak olyan kvázi hajléktalanok, pontosabban önkéntes csavargók, akiknek van tisztes jövedelmük (pl nyugdíj vagy segély), amiből meg tudnak élni ha akarnak, sőt van köztük akiknek saját ingatlanja is van, MÉGIS UTCÁN ÉLNEK, mert ott fíling csavargóak lenni.. kiülni egy kalappal szájharmonikázni.. piázni lógni a placcon... stb stb... Ezek az USA luxushajléktalanok, kevés kivétellel NEM NYOMOROGNAK... valójában inkább szórakoztatja őket a csavargó "szabad élet"... az igazi hajléktalan USA-ban SZOCIÁLIS OTTHONOKBAN ÉL... Szóval ne nagyon hasonlítgassuk a hazánkban utcán saját szarában-hugyában - szó szerint -elrothadó, bűzlő, kannásbortól kába, lefagyó lábú hajléktalanokhoz, mert kb olyan mintha a csótányt hasonlítanánk a garnélarákhoz... valami közös van, de elhanyagolható... Persze, nyilván megkapó, elgondolkodtató, szívszorító történetük van szinte mindegyiküknek... CSAK ÚGY AHOGY SZINTE MINDEN ÉLEMEDETT EMBERNEK IS.. Kinek nincs ilyen élettörténete tessék mondani? Én nem a mosolygós heppi USA vagy Ausztrál hajléktalanok életét tenném piedesztálra, bár biztos az is érdekes, hanem azt a folyamatot egy ember sorsában, hogy mondjuk egy konszolidált, jól szituált átlag emberből, aki 20-30 éveket normálisan élt, dolgozott, családja, lakása volt, MÉGIS HOGY MIÉRT KERÜLT UTCÁRA... és hogy maradt ott és mi lett belőle, miért hogyan..? A buta felszínes ember persze az alkoholról zagyvál, meg hogy magának köszönheti; a gondolkodó empatikus ember pedig a törést keresi, a sors-eseményt, AMINEK ÁLDOZATA LETT SZERENCSÉTLEN és amiatt lett alkoholista, majd az utcán nyomorgó... A nyugati hajléktalanokat nem kéne nagyon idevenni.. Bécsben is pl vannak "hajléktalan otthonok-szállók" saját szememmel láttam, ahol MEGY A BULI... kellemes helyek vidám emberekkel... kártyáznak hülyülnek esznek isznak... BOLDOG...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.