Mit ér az élet álmok nélkül? Mit ér az élet olvasás nélkül? Egy kis dráma, romantika vagy inkább erotika? Vagy egyszerre mind? Játékunk során az Athenaeum Kiadó frissen megjelenő, őszi sikerkönyveiért lehet játszani.

Forrás: cultura.hu
Feltöltő: pro
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
És hát egy isteni bölcsesség:
" Sokat kell olvasnod ahhoz, hogy megtudd, milyen keveset tudsz."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@varrólány: De a 2. mondatban miért az a feltételes mód, hiszen ott vagy és ott bent könyvek, fóliánsok garmadája,olvasási élmények hosszú sora vár!
varrólány
@silber13: De az idő véges már amit olvasásra szánhatok, sok szép irodalmi mű marad elolvasatlanul. Most megint rászoktam a regényekre. Wass Albertnek gyönyörű tájélményes írásai vannak.
silber13
@varrólány: Itött pocokat látva ne engedj a csábításnak, ne akard az ott lévő felhalmozott tudást, a mindenséget birtokolni, elégedj meg egy nagyobb darabjával. Akkor is boldog leszel.
martinpalermo
@varrólány: A 08:40 re.A nyár már tovarepült,és a könyv,marad--,de ne a polcokon.Nagyon kedvelem azt a mondatodat,hogy mit érzel,mikor egy könyvtárba belépsz-:a szentélyt- kevesen láttatják.ilyen értékes, szép szavakkal:))Boldog ,ember lehetsz.
varrólány
@martinpalermo: Tényleg olyan jó csend van a könyvtárban, mint egy templomban.
Az ember keserűségében is tud olvasni, kicsit elfelejtkezni a bajokról.
Visszautazni az időben...mi volt régen, hogy éltek...tudni mi számított értéknek.
martinpalermo
@varrólány: Az igazi ,érték--az ha igényed van a,a titkok ,történések megismerésére.Ma már az internet az írott,és képi megjelenítés,a világ régi,dolgairól,s napjainkról--háttérbe szoríthatja--a könyvtárak szellemiségét.Mégsem semmisül meg, mert könyvvel a kézben,,azonosulhatunk írójával,történetével szereplőivel---és van még egy varázsa,amit írtál--maga a csend,a nyugalom.:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.