Hiába kezdeményezte a rendőrség a tiniszurkáló apa, F. Ferenc előzetes letartóztatását, a nyomozási bíró viszont hazaengedte a gyanúsítottat. Ferenc nem tagadta a késelést, azt mondta: a sértett többször is bántotta a fiát, ezt torolta meg. Kis híján tragédiába torkollott egy iskolai viszály Naszályon. A 18 éves Cincki Zsolt ugyanis – állítólag – többször bántalmazta egyik, nála kisebb, iskolatársát. A fiú elpanaszolta apjának a sérelmeket, aki úgy döntött: saját kezébe veszi az ügyet, ő maga bünteti meg a nagyobb fiút. Ferenc ezért az egyik buszmegállóban, az iskola előtt várta Zsoltit, majd amikor a fiú megérkezett, többször is megszúrta. Zsolt életét az mentette meg, hogy a kapott szúrt sebek ellenére is el tudott futni támadója elől.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Nagyon helyes, hátha még megkésel másokat is !
Dr plágium
Brazilnak néztem, muszáj volt szabadon engedni.
pacsni
ha hazaengedte a birò, akkor a birot kellene elitèlni a jò vàlasztàsàèrt, legalàbb felfuggeszteni a birot az àllàsàbòl, vagy 5 èv a bironak leulni, a biròt is lehet buntettni vagy nem?
szablyafűrész
Nem elég az egyik bírósági balhé - itt a másik is !
mátmar
Kíváncsi lennék, ha valamelyik FideSS Fütyi gyerekéről lett volna szó akkor is ezt tette volna?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.