Betartotta az újszülöttnek tett ígéretét Bódi Margó bátyja, 16 éves lányát helikopter vitte az esküvőre.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Akkor főhet Gáspár Győző feje! A jányának űrhajóval kell egy kört tenni a föld körül az esküvő előtt...:-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@martinpalermo: :-)) Lehet igazad van, le se akarnék szállni, ha egyszer fent vagyok, úgyis voltam már eleget lent.:-)
leszúrt rittberger
@mariaberta: Nem dicsekedtek senkinek, neked legalábbis biztosan nem, minek olvastad el? Ez a hagyomány náluk, megtehetik, akkor miért ne. Te meg irigykedjél a penészfoltos kispesti panellakásodban egy lábos csirkefarhát fölött, ha az esik jól...

Mága Zoltán se segített még úgy senkin, hogy ne vette volna 5 kamera, az nem hivalkodás? Adakozzál te a szegényeknek, ne másokat utasítgassál.
szablyafűrész
@yazo64: A "haldoklás" csak a hatóságoknak -elsősorban a NAV-nak - szólt.

ismerős mesélte - rendőr volt - hogy amikor beidézte a cigánynőt sorozatlopás ügyében, az megjelent, de hozott magával még 4 purdét, a legkisebbet még szoptatta. Amikor meggyanúsította egy bűncselekménnyel, akkor a szoptatós kispurdé hirtelen "rosszul lett" úgy óbégatot, hogy nem lehetett csitítani semmivel, ekkor odahívták a rendőrorvosnőt, aki lemeztelenítette a kispurdét.
A háta, a feneke, a dereka tele volt körömnyomokkal, amelyek a bőr összecsípéséből származtak - "anyuka" okozta, miközben meggyanúsították.
adrenalink
Akkor főhet Gáspár Győző feje! A jányának űrhajóval kell egy kört tenni a föld körül az esküvő előtt...:-)
mariaberta
@leszúrt rittberger: Tiszteletem amiért méltónak találtál, hogy hozzászólásomat kommentáld.
Csupán a tények kedvéért, és hogy engem ne sajnálj, nem lakom panelba, néha eszem farhátat, sőt kifejezetten szeretem a csirkelábat , amivel egyéb húsból készített pörköltömet szoktam dúsítani.
Egyebekben azt is megemlítem, hogy évek óta támogatom a Szájjal Lábbal festők kis csapatát, akik testi nehézségeik ellenére is komoly munkát végeznek.
Így aztán magasröptű hozzászólásod csak ennyire érdekel, és véleményemet változatlanul fenntartom. A rongyrázás úgy látszik azok műfaja, akiknek nem gond még egy helikopter kibérelése sem. Lehetséges Te is ezek közé tartozol, ha ennyire érzékenyen érintett a véleményem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.