“A Rock nevében” névvel létrejött egy Magyarországon szinte egyedülálló zenei project, melynek egyik koncepciója, hogy nagy részt kevésbé ismert, de igazán tehetséges együttesek és énekesek együtt, egy csoportban, egymást segítve, kiegészítve hozzanak létre produkciókat. Így sokkal nagyobb dolgokra lesznek képesebbek és nagyobb esélyük lesz reflektorfénybe kerülni, mintha továbbra is egyedül próbálnának érvényesülni, mint ahogy teszi ezt több ezer csapat hazánkban.

Forrás: magyarzene.eu
Feltöltő: mikvannak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Maralex
Végre újra lángolsz, Nem olthat ki a szél, Másnak rég nem táncolsz táncolsz, Közel a cél. Hited büszke lángja Örökre benned él. Behódol végül...a szél!
silber13
Csakhogy a zenében abszolute nem igaz, a némelyek által emlegetett és istenitett " Viribus Unitis" elv. Most nagy a fellángolás és nekibuzdulás, de rövid idő múltán megeszik egymást.
mikvannak
Talán a "zene összeköt". Az igaz, hogy ha megjelenik a pénz akkor kezdődhetnek a problémák.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.