Az MTV Zrt. vezérigazgatója, Medveczky Balázs a Közszolgálati Kuratórium jóváhagyásával november 7-. étől Rákay Philipet, az MTV Zrt. M1 és M2 csatornáinak eddigi intendánsát nevezte ki vezérigazgató-helyettesnek

Forrás: origo.hu
Feltöltő: bubu1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bubu1
Valódi neve Rákay Kálmán.
Felesége Wieber Orsolya a Fidesz állandó tanácsadója.
Rákay Kálmán 2002 nyarán a HírTv létrehozásában és elindításában közreműködött.Időközben a Füleky Kft. kommunikációs tanácsadó cég résztulajdonosa, amelyek nagyvállalatok, cégvezetők és politikusok stratégiai, kommunikációs főtanácsadója, illetve médiatrénere volt. Politikai karrierjét elindítandó, nyíltan vállalta Fidesz-szimpátiáját, rendszeresen megjelent a Fideszes gyűléseken és eseményeken, mindig Orbán Viktor közvetlen közelében. 2005-ben az Orbán Viktor által meghirdetett nemzeti konzultáció és a Fidesz-nagygyűlések rendszeres házigazdája volt, majd a kormányzati kommunikációs csapat külsős munkatársa lett.
hu.wikipedia.org/wiki/R%C3%A1kay_Philip
kedwes
Ah már a "műsor" nem jött be, valahogy csak kell támogatni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.