Ami néhány hónappal ezelőtt csupán remény volt, ma már bizonyosság: egy tizenhat éves amerikai srác forradalmasította néhány daganatos betegség korai kiszűrésének tesztjét, és ezzel tízezrek életét mentheti meg.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Végre egy igazán jó hír! Gratulálok a fiatal tehetségnek:)
Dulcinea
Végre egy igazán jó hír! Gratulálok a fiatal tehetségnek:)
silber13
Remélhetőleg nem fog elmerülni az érdektelenségben, irigységben: Kitartástkivéánok neki! És adjon neki erőt az, hogy nagyon sokaknak ő jelenti a reménységet!
silber13
Remélhetőleg nem fog elmerülni az érdektelenségben, irigységben: Kitartást kivánok neki! És adjon neki erőt az, hogy nagyon sokaknak ő jelenti a reménységet!
Nil
Már évek óta rendelkezésre áll egy módszer. Ha mindenkinek csinálnának egy EEG-t kiderülne milyen betegsége van vagy milyen betegség van kialakulóban. Senkit nem érdekel. A cél nem a gyógyítás, nem a megelőzés. Ja mert akkor a gyógyszeripar tönkremenne és egészségesek lennének az emberek-túlnyomórészt - illetve betegség esetén nem a gyógyszert keresnék elsősorban ...
silber13
@Nil: A gyógyszeripar soha nem fog tönkremenni Galenus és Paracelsus óta kifejezetten jól tartja magát!
silber13
@Nil: Arról meg nem is beszélve, hogy az EEG által jelzett betegségnek a kialakulását hogyan tudják megakadályozni? Ráolvasással? Úgy gondolod, hogy a különböző medicináknak már lejárt az idejük? Tévedés!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.