Szüleivel él a 25 és 34 év közötti olasz férfiak 52,3 százaléka - derült ki az olasz statisztikai hivatal (Istat) új adataiból.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
@KERKA: Én nem is szeretnék ott élni, egy kirándulást bevállalnék, mert sok a műemlék meg szép hely de a fejem biztos nem csavarnák el az olaszok!:-))
KERKA
Az egész családot a mamma irányítja és nem engedi el az ő drága fiacskáját.
Aztán amikor 60 éves lesz akkor döbben rá, hogy még mindíg ő látja el a vaddisznó módjára meghízott Peppínót:)) ( az olasz pasik többnyire fekete szőrösek:((
varrólány
Itt is már azért sokan kénytelenek együtt élni a szülőkkel ,munkahely hiányában miből kezdenének saját életet?
@KERKA: Igen, mondjuk ők szeretik a nagy családi hangosságot is!:-)
KERKA
@varrólány: Azért nem egészen így van, az olasz társadalom erősen matriarchális irányítású. Még nálunk az apa szerepe a dominánsabb (döntéshozatalnál)
Van ott munkahely, aki akar dolgozni, talál magának munkát.:))
Egyik ismerősöm azt hitte megfogta az isten lábát, amikor Olaszba ment férjhez. Először is, nem ismerték el a diplomáját, így takarítónő lett egy iskolában, ahol tanítani szeretett volna.
Másodszor férjhez ment egy 50 éves hárpiához, de szó szerint, az anyós ágyazott meg nekik minden este:))))))))))
varrólány
@KERKA: Én nem is szeretnék ott élni, egy kirándulást bevállalnék, mert sok a műemlék meg szép hely de a fejem biztos nem csavarnák el az olaszok!:-))
KERKA
@varrólány. Ez pontosan így van, ahogyan írod. Oda csak turistának érdemes elmenni, a sok látvány lenyűgöző. De férjhez menni -az rizikó. Olyan nincs, hogy egy szegény lány gazdag olasz fiúhoz menne férjhez, mert a mamma ezt úgysem engedi:))))))))Cseléd az lehetsz, de egyenértékű családtag----soha!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.