Mivel töltötték húszévesen az időt a világ vezetői? És mit csináltak ifjú titánként a magyar döntéshozók? Obama egyetemre járt és füvezett, Merkel nudizott. Orbán filmszerepet vállalt, Bajnai bőrdíszműves fogásokat lesett el.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Bizonyára volt, aki világmegváltani készült, volt, aki csak tanulgatott és volt, aki még a pótnyelvét is bevetette egy angliai ösztöndij érdekében.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
@dömdödöm: Hatvanas évek-Kádárterror?Elmégy te a fenébe. Horthyról még hazudhatnak nekem,de a hatvanas évekről már nem.
silber13
Egyébként csak rá kell nézni a fényképre, az mindent elárul.
Orsós Rodrigó
A fidesz-fiúk koncerttel "búcsúztatták" a kommunizmust. Orbán szemlátomást ekkor még csak egy kis csicska volt Fodor Gábor árnyékában:
www.youtube.com/watch?v=R6VK_VVsBFI
dömdödöm
@darwin: jó akkor nem volt kádár terror , rendőr terror viszont volt és akkor fogalmazzunk úgy hogy sajátos módszerekkel akartak rendet tartani amit természetesen nem a rendőrök találtak ki . .
darwin
@dömdödöm: Vidéki vagyok.Itt nem igazán volt jellemző az átlagember rendőri bántalmazása.Tekintélye volt a szervnek,főleg a cigányok előtt.Sajátos módszerük volt.Két pofon és visszaadta Mari néni tyúkját,kacsáját.Tíz éves este,sötétben végig mertem menni a falun.Ma nem merném megtenni
yazo64
@Orsós Rodrigó: Már akkor sem bírta ki hogy ne zsebrebaxott kézzel jelenjen meg...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.