Tovább dagad a Bangó Margit körüli botrány, miután Rubint Réka mellé állt férje, Schobert Norbert is, aki szerint egyikük sem tartozik bocsánatkéréssel.

Forrás: zoom.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsolti
na ebből a "nagy, fekete varjú" hasonlatból egy pályakezdő jogász már szép kis rasszista ügyet csinálhatna!
Evikati
..Bangó Margit is megéri a pénzét! Nagyon elkényeztették őt a múlt rendszerben, mert az általa művelt szórakoztatás akkor fénykorát élte. Valóban egyedülálló volt amit akkor képviselt.Tudomásul kellene vennie, hogy azok az idők már elmúltak. Változott a világ, azóta felnőtt egy olyan nemzedék, akiknek ízlésvilága már messze más, mint régen. Nehéz elviselnie a kritikát, mert ő mindig elismerést kapott. Most az teljesen mindegy, hogy kitől/kiktől kapta a bírálatot, ezt a békát le kell nyelnie. Az általa elkészített "büdös oldalast" én is kiköptem volna. Az megint más lapra tartozik, hogy ezt, hogyan csinálta Réka. Illedelmesen, vagy gusztustalanul. Egyáltalán miért kóstolta meg? Össze-vissza írnak mindent, ki a fene érti ezt. Minden esetre a bulvár sajtónak jót tesznek a sárdobálással.
symur
Evikati hozzászólásával teljesen egyet kell értenem, de még kiegészíteném annyival, hogy Margitnak sem ártana egy kis illemet tanulnia:Ugyanis idegen lakásban nem balhézunk,és ha vendégek vagyunk, máshol rendezzük le a vitás ügyeinket.Ugye Margit Asszony?vagy tévednék?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.