A 17. századi Hollandiában zajló puskaporos eseményeinek egyik legbizarrabb momentuma az ország vezetőjének, Johan de Witt főminiszternek a meglincselése, és elfogyasztása volt.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Szóval megették a minisztert??? De előtte legalább megfőzték, vagy sütötték?? Muszáj lenne..tudnom a recept miatt!:)))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A Tündik bündije
@Dulcinea: Nem, olyan csak Móricka újságban van.

Gyenge idegzettel ne olvasd végig. Ez az idézet egy '70-es évek közepén kiadott könyvből van, Új-Guineában írták francia újságírók, és egy keresztény hitre áttért pápua beszélt velük.

"Pápua férfi: Az áldozatokat fejjel lefelé lógatták, hogy kifollyon a vérük, és közben botokkal ütötték őket, hogy megpuhuljon a húsuk. Az emberhús élvezhetetlen, ha nem puhítják meg kellőképpen. Ezután a halottak végtagjait és a fejét levágták. A gyomrukat felnyitották, kibelezték, kivették a májat, a szívet és a vesét, majd a gyomrát megtömték répával és édesburgonyával, és a parázsra rakták a testet.A végtagokat és a kiszedett belső szerveket aztán pálmalevélbe csomagolták és szintén megsütötték.
Újságíró: Összesen hányszor ettél embert?
Pápua férfi: Összesen kétszer. Egyszer a combjából, egyszer a tenyeréből kaptam az áldozatoknak. Akkor még azt hittem, helyesen cselekszem, de ma már tudom, hogy isten szerint embert ölni bűn.
Újságíró: Más részéből nem ettél?
Pápua férfi: Nem. A szív és agyvelő a törzsfők kiváltsága, ahogy a pénisz is, ami igazi csemege."
csikknorisz
Hogy hozzászóljak komolyabban is a témához: az állítólag szó igen gyakran szerepel ebben. Megcsonkították, az tény. De hogy kajának vitte el valaki az ujjait pl., hogy megegye? Inkább relikviának, vagy trófeának. Hacsak valamelyik felfedező nem kezdte el terjeszteni a rituális kannibalizmust már akkor, a gyarmatosítások legelején.
Dulcinea
@A Tündik bündije: ...hűűűű, akkor nem ártana ha reszketnének a honi miniszterek:)))
Dulcinea
@Nyuszicsibe: :))) Inkább ne mérgezzük a szegény etiópokat...
joopapa
A kannibálok elkapnak egy magyar politikust, elkezdik nyárson sütni. Mivel el kell menniük rábízzák a legkisebbre hogy lassan forgassa a tűz felett. Mikor jönnek vissza látják hogy a gyerek forgatja mint az örült, mondtuk hogy lassan forgasd. Tudom, de mikor lassan forgattam lopta alulról a krumplit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.