Már közel egymillió euróval segített a rászorulóknak Ferenc pápa megválasztása óta. Az olasz sajtó szerint a pénzt a pápai főalamizsnás viszi éjszaka a szegényeknek.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@martinpalermo: Az adományok célbajuttatásának anomáliái nem a Vatikánra jellemzőek, mert ott szigor van és ott nagyon megválogatják az embereket. Sokkal inkább jellemzőek a mindenféle disznóságok kicsiny hazánkra!
Dulcinea
Nekem nagyon szimpi ez a Ferenc pápa...végre egy olyan pápa...aki nem csak beszél, hanem tényleg a szívén viseli az emberek a sorsát!
martinpalermo
@Dulcinea:))))))))Tudod nagyon egyetértek ,veled---nem bántva a Pápát ,-.vajh az adományok,a rászorulókhoz jutnak e???
Dulcinea
@martinpalermo: ...az adományok! Nahh igen...azokkal általában akad némi probléma, hogy hová kikhez is kerülnek valójában!

Viszont amit a mostani pápa cselekszik...az nekem nagyon szimpatikus, hiszen nemigen volt rá mostanság példa, hogy az épp aktuális pápa, a közvetlen, vagy tágabb környezetében, olykor felügyelet nélkül de az emberek között jár, meghallgatja őket! És mi több arra "vetemedik", hogy kézzel fogható segítséget...anyagi támogatást nyújt rászoruló embereknek. Végre egy olyan EMBER...Pápa! Akinek nemcsak a szentbeszéd által, a lélek gyógyítása a fontos, hanem pontosan tudja...hogy a segítség, és a felebaráti szeretet, megmutatkozásának...olykor anyagi vonzata is van!
Azt hiszem, hogy Ferenc pápa, a pápaságot pont úgy éli, és cselekszi meg, ahogyan az a bibliában írva vagyon.
silber13
@martinpalermo: Az adományok célbajuttatásának anomáliái nem a Vatikánra jellemzőek, mert ott szigor van és ott nagyon megválogatják az embereket. Sokkal inkább jellemzőek a mindenféle disznóságok kicsiny hazánkra!
martinpalermo
@Dulcinea: :))szia:Igazad van,,nem csak hogy emberközpontú,hanem szigorú,vezető is.A Vatikánból elküldte,a nem oda való embereket,,és a Pedofília ellen is,határozottan fellépett.Az adakozásról csak annyit,hogy nemes,cselekedet,,nem azonosítottam,a Magyaros,de más országokban divatos lenyúlásokkal,remélem,avagy--inkább "hangosan" gondolkodom:))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.