Tudatos vezetői döntés, vagy csak furcsa egybeesés? Bármelyik is, merőben érdekes, hogy alig néhány nappal Sebestyén Balázs élő adásban tett, botrányos kijelentése után szűnik meg a sokat támadott Vundersőn és Zuperszexi az RTL Klubon – írja a Blikk.

Forrás: filmsor.net
Feltöltő: Filmsor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Ami nem hozza az elvárt nézettséget, azt leveszik a műsorról. Minden más csak duma. Hagytak már emiatt filmsorozatokat is félbe, azoknál se a moralitás volt a szempont. Itt a zsé a tét, amit a nézettség, és az ebből befolyó reklámbevétel hoz. Ennyi, nem kell többet belelátni.
lenhardtibolya
Nem igazán nézem ezeket a műsorokat, de Sebestyén Balázst viszonylag rokonszenves, vicces embernek tartom, aki tényleg képernyőre való, normálisan néz ki, jól beszél. Az, hogy esetleg tréfás megjegyzést tett valakire, aki történetesen a saját neméhez vonzódik, szerintem belefér egy beszélgetős műsorba, mert lassan tényleg jobban megbecsülik a deviánsokat, mint az egészséges szexuális irányultságú embereket. Szép új világ? Nem árt, ha tudja a néző, hogy nem mindenki lelkesedik a ferde hajlamúakért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.