Jövő héten kerül adásba az utolsó Vundersőn és zuperszexi, miután az RTL Klubnál úgy döntöttek, leveszik a képernyőről Sebestyén Balázs és Vadon Jani showműsorát. "A média reakciója megdöbbentő volt, indulatos gyűlölet jött elő az emberekből, az újságírókból. Pedig valójában nem történt semmi szörnyű, csak egy televíziós műsort csináltunk, nem öltünk embert" – mondta az Origónak a Vundersőn és zuperszexi kreatív producere, Rubin Kristóf, ezzel gyakorlatilag elismételve Sebestyén Balázs a hvg.hu-nak adott interjújában foglaltakat. A producer szerint az is közrejátszhatott a show lejtmenetében – amely során a második adásra már 230 ezer nézőt vesztett a műsor –, hogy a nép látni akarta az egyébként túl sikeres Balázs bukását, és amúgy is, "néha mindenkinek kijár egy bukta". Rubin szerint nagy szükség van itthon késő esti szórakoztató műsorra, de az emberek politikai és közéleti közönye miatt csak bulvárshow-t lehet csinálni, mivel "ebben az országban nincs elég téma, és nincs...

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Na, akkor most jön az, hogy: Sebestyén Balázs könyvet ír...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tekla
Láttam egy két undorító momentumot a you tube-n erről a fickóról ,amikor molett lányokat aláz meg az utcán ,hát ennek a kezébe én egy szelet kenyeret sem adnék ,nem hogy mikrofont, meg munkát.
deviance
az is csoda hogy ilyen szemetet elindítottak..
adrenalink
@deviance: Írj egy normális műsort az RTL-en!
mariaberta
El sem kellett volna kezdeni.Ha már nem tudott a csatorna valami normális műsort indítani, ehelyett "műsorszünettel" kellett volna ezt az időt kitölteni. Még az is jobb lett volna.
kamazuka
Ebben az országban nincs elég téma?
Testvér!
Szívesen adok ötleteket,sőt ha úgy tetszik a jogokat is hozzá adom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.