Ma is a politika egyik központi témája az a vita, ami kétszáz évvel ezelőtt foglalkoztatta Kazinczyt, Somogyit és a Mondolat szerzőjét: hogyan tudunk magyarok lenni Európában - mondta Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes a Mondolat kiadásának 200. évfordulója alkalmából készült emléktábla avatóján Veszprémben, pénteken.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kala Majka
Hááát!

Úgy semmiképpen sem, hogy valamelyik idegenből vezérelt hatalom írja elő.
JAJMÁR
Háááát!

Mi az hogy hogyan legyünk? Magyarok vagyunk. Ki így, ki úgy... sokat tehetne a jövő érdekében Navracsics úr, ha nem külországokba kellene járni a megélhetésért a magyar embernek, mert fogyunk, és ezt semmilyen emléktábla nem akadályozza meg. De még szobor se.
csikknorisz
@Kala Majka: Az idegenből vezérelt hatalmak ezt nem tudják befolyásolni. Nem lettünk se törökök, se osztrákok, se oroszok. Az itthoni hatalmak viszont nagyon szeretik ezt meghatározni pártérdek szerint.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.