Hogy mit jelent ma Magyarországon a kereskedelmi szórakoztatás? Nagyjából azt, hogy sokszor a nap 24 órájában prostituáltakat, pornószínésznőket, börtöntöltelékeket, botrányhősöket, példaképeknek még véletlenül sem nevezhető arcokat látunk a tévében. Nem csak mi, a gyerekeink is – persze nem kötelező odakapcsolni. Mint a nézettségi adatok is bizonyítják, mégis odakapcsolunk.

Forrás: filmsor.net
Feltöltő: Filmsor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Ezekkel a műsorokkal az idősebb korosztályban már nem tesznek kárt, - legfeljebb idegesítő a hülyeség - de annál jobban befolyásolhatóbb a fiatal korosztály. Nem a szellemi épülésre valók ezek a műsorok, legfeljebb a népbutításra, és ez azért negatív minta, és sajnos sok követőre találhat.
Ha azt nézzük, hogy kevésbé művelt emberekre, - csak a szavazógépekre - van szükség, akkor ezek a tv-k jó munkát végeznek
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kirájffy
"majka bevallotta, hogy az RTL Klub megbundázta a Való Világot"

Ennyit az rtl klubról...
A Tündik bündije
@Filmsor: Saját tapasztalatom szerint az USA-ban az ilyen műsorok nem futnak olyan csatornán, ahol gyerekműsorok, mozifilmek, doku-filmek mennek. Vannak külön kanálisok, amik a tehetségkutató-valóságshow-bulvármacahírek háromszögében sugároznak.
csikknorisz
Valamiről kell pletyipletyizni a jónépnek, meg a bulvárlapok címlapjai se keltenék fel az érdeklődést, ha egy Spektrum tévés geológus lenne rajtuk. Esetleg ha részegen, meztelenül rohangált az utcán, miután stihlfűrésszel levágta a szomszéd fejét.
Desischado
Akik ezeket a "műsorokat" nézik, ékes bizonyítékát adják a szellemi szintjüknek. Én többre tartok egy jó könyvet, filmet, opera előadást, vagy a netet. A szabadidőmet értelmes dolgokkal szeretem tölteni, nem ilyen agyhalott, debileknek való bóvli termékekkel!
hallgatag
Kökemény, de valóság a cikk címe !!!
Hol van már a régi cenzura ??? Itt már
minden csak a pénz körül forog,
...erkölcstelenül !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok