A Coca-Cola cég európai elnöke, James Quincey, a Newsnight című beszélgetős tévéműsorban elismerte, hogy néhány vásárló nem tudja, mennyi cukrot tartalmaznak a vállalat termékei. Az elnök szerint ezen változtatni kell, és a jövőben csökkenteni kell az adagokat.

Forrás: egeszsegtukor.hu
Feltöltő: Egészségmédia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
A nagymama lekvárja meg nem tudom hány kilót, aztán mégsem halt bele eddig senki.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@Szvetlana: Igen ezt hallottam én is , hogy aki nem szokta még meg annak sokkoló a hatás. Körülötte lőnek ,kiabálnak , hát ideg kell hozzá.. Én nem bírom ezt a modern fény meg hanghatásokat ha csak nem madarak csiripelnek , fütyülnek körülöttem.:-)
A Tündik bündije
@varrólány: Ebben a cikkben sajna van egy jó adag csúsztatás.

- Valójában egy liter kólában nagyjából egy kávéval azonos mennyiségű koffein van.
- A fogteszt hibázik, mert már nem élő, azaz "védekezésre" képtelen fog volt.
- Nagy Huba nevű fogorvos nem is létezik. (A google segít).
- A kóla kipróbáltan n e m alkalmas rozsda-eltávolításra.
- Valójában az aszpartam nem "idegméreg."
- A kólában nincsenek függőséget okozó anyagok. Maximum pszichikai függőség alakulhat ki, de azt bármilyen édesség kiválhatja.

Szóval azért vigyázz a hoax-okkal, ez csak rémhírkeltő hülyeség. Tény, hogy nem túl egészséges ital, de ennyire azért nem káros.
varrólány
@A Tündik bündije: Mindent meg tudsz cáfolni!:-)
Már eleve hogy szénsavas , az sem jó. de már cola fajtából is van sok fajta és egyik rosszabb mint a másik. Még az eredeti ami jó ízű talán már amennyire eredeti lehet mostanában valami is.
aremy
ez a hír nem igaz én 7dcl-es befőttes üvegbe készítem a teámat és abba 9-10 teás
kanállal teszek mert édesen szeretem .ezek szerint 2,8 literes poharakban árulják a moziban kapható nagy kólát ugye hogy nem .no és ez afogdolog is a kólába is olyan
duma mint hogy jobban élünk mint 4-6 éve no mert nem ugye.
almosd
Jó lenne inkább a filmet nézni és nem enni meg inni, előadás közben,böfögni meg csámcsogni . ( tisztelet a kivételnek ).
Josla
Volt egy nagyon jó barátom, Gyerek korunk óta ismertük egymást, együtt kezdtünk tíz évesen sportolni. Én harmincöt évesen leálltam, ő még az öregfiúkban ráhúzott tizenöt évet. Úgy nézett ki, mint Apolló. Életében egy szál cigit nem szívott, egy korty szeszt meg nem ivott.
Egy év alatt sorvadt el. Nem érte meg a hatvanat.
Kóla függő volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.