Naiv ügyfél mikrofonhibával vitte be telefonját a Telenorhoz javítani, de ők egy hónap után azt bírták mondani, hogy a HTC azt üzeni, hogy 38 ezerért cserélik a kijelzőt, merthogy karcos, és emiatt szerintük nem garanciális. A készüléket viszont azóta sem tudta visszaszerezni, bár a HTC már ígért egy teljesen új telefont, de ők sem hívják: Október 18-án bevittem egy HTC okostelefont egy Telenor üzletbe, garanciális javításra. A mikrofonnal volt baj, néha működött, néha nem. Elkészítették a munkalapot melyen 2, maximum 4 hét határidő volt feltüntetve. A készülék azóta sem került vissza hozzám, pedig már kétszer is voltam benn az említett Telenorban. Se telefonhívás, se sms, semmi. Mikor letelt az 1 hónap, bementem és kérdeztem, hogy mi történt. Azt mondta az értékesítő, hogy a HTC ajánlatot tett nekem a kijelző teljes cseréjére, amit 38 ezer forintért elvégeznek. Érdekesnek találtam, hisz mikrofon gonddal adtam le a telefont, a magyarázat az volt, hogy karcos a kijelző és emiatt nem érvényes a garancia. Elég higgadt ember vagyok, gondoltam mindegy, megoldom máshol, nem kell a garancia csak küldjék vissza a telefont. Megértették, elfogadták. [...] Bővebben!

Forrás: Tékozló Homár
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
@Dulcinea:Telenor : A norvég Telenor Csoport 100%-os tulajdonában álló cég 1994-ben lépett a magyar piacra, ahol 2009-ben 29,4%-os piaci részesedéssel rendelkezett.
Hogy mi is napjainkban ,én nem tudom de mivel elég sok problémát véltem felfedezni az ügyfelehez való hozzáállásukkkal kapcsolatban ezért nem vagyok előfizetőjük már 2 éve és amíg ezek itt vannak addig nem is leszek ,valami egészen mást képviselnek mint amit az elődje a megboldogult Pannon gsm :-(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@martinpalermo: :)) Tudtam...csak nem sejtettem...pont olyan világos mint a vakablak:))
martinpalermo
@Dulcinea:)))Látod mily jó,hogy telenor a neve,,,eljutottunk a rémes teleszem névtől, a vak ablakig--még jó hogy nem a komondorig:-))
Dulcinea
@martinpalermo: ...:))) még egy kicsit beszélünk, oszt nem csak vak komondor lesz, vagy láma rúgta orrba...hanem csak a fantázia szabta határ:)))
martinpalermo
@Dulcinea: )))Belevittük rendesen az ártatlanokat--- majd a telenor nevet változtat komondorra:)))
silber13
@Dulcinea: Igen, az ilyen kkarcolt készülékkel és sérült mikrodfonnal felvett hangra szokták azt mondani, hogy lyan karcos valakinek a hangja!:-)
silber13
@Dulcinea: Hát igen! A fantázia... Mert aszongyák hogya vak komondor ippeg kibámult a vakablakon, mikor az ide-oda csapkodü vakbillámm beléje trafált. De ez nem igaz, vakárma az egész!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.