A héten több kimaradás is volt a UPC hálózatán, mert valószínűleg megtámadták a szervereiket. Erre azt bírták reagálni Facebookon, hogy elvileg kijavították, de jelezzék neten, ha mégsem menne a net: Páran jelezték, hogy még mindig nem tudják használni az internetet. Előfordulhat, hogy az internetkapcsolat visszaállításához újra kell indítani a modemet is. Amennyiben még ezután sem működik a net, kérlek jelezzétek nekünk pontos névvel, telefonszámmal és ügyfélszámmal privát üzenetben. Miután a telefonos ügyfélszolgálat ilyen esetekben általában elérhetetlen, aki mégis eljutott valahogy a kommentezésig, médiatáras kupon helyett inkább a januári számláján szeretne jóváírást látni. Főleg, hogy a médiatár csak tévével együtt érhető el, itt pedig ismét az internetszolgáltatás akadozik. [...] Bővebben!

Forrás: Tékozló Homár
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Tegnap délután és este megkaptuk a bónuszt... - köszönjük a csendet és nyugalmat!
nyanya001
Talán 1 éve lassan, amikor 3 napig nem volt internet
sem tv adás !
Még csak elnézést sem kértek érte, nemhogy jóváírást adtak volna !
Helyette pár napig betettek egy plusz csatornát a televíziónál
ezzel az internet is elvolt intézve !
Mobil123
@sokanvagyunk: Nálad is Szomszéd?? Nekem azt mondták hogy "72 órán belül kijavítottuk a hibát így teljesített a szolgáltatás". Nagyon finoman válaszoltam erre.!!
sokanvagyunk
@Mobil123: Ha az irodájukban alkalmanként 71 órát nem lenne fűtésük?...
Mobil123
@sokanvagyunk: Nekem tetszik az ötlet!!:-))) ( 40 percig tartottam a telefont mire valaki megnyikkant!!! De mondom most már juszt is elmondom a magamét !!:-D )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.