Budapest – Idén talán nem merik jutalmazni magukat a kormánypárti polgármesterek, alpolgármesterek. Ám ha így lesz, annak oka nem az önmérséklet, hanem a hatalmi szó lehet, mert az ügyben maga Orbán Viktor kormányfő intézkedett. A Blikk birtokába került egy levél, amelyben „fővesztés" terhe mellett tiltják meg bármilyen jutalom, vagy prémium felvételét a városvezetőknek. A Fidesz választókerületi elnökeinek küldött levelet Kubatov Gábor országos pártigazgató és Kocsis Máté kommunikációs igazgató jegyzi, de abból kitűnik: Orbán utasításait tartalmazza. "Tájékoztatunk benneteket, hogy pártelnök úr határozott álláspontja, hogy a kormánypárti polgármestereknek, alpolgármestereknek idén is tilos jutalmat felvenni" – áll a napokban az elnököknek eljuttatott küldeményben. "Elvárjuk az önkormányzati politikusoktól, sőt az önkormányzati cégek vezetőitől is azt, hogy mondjanak le az extra juttatásokról, a jutalmakról és prémiumokról".

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Annyira titkos, hogy a sajtó előbb megkapta, mint az érintettek.
Az elmúlt három évben senkit nem zavartak az év végi jutalmak, csak most a választások előtt muszáj a bölcs vezető képében tetszelegni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
"...a titok az,hogy nincs titok!..."-csak pénz és paripa kell hozzá,a mienk meg ebből is mint minden másból is az a bizonyos lóalkatrész,mindörökké ámen."Haj-rá Magyarország,haj-rá magyarok!!!" csak a fidess!
outsider
...ha már "nyilvános törvényben" nem akarja...

Ja, a levél apróbetűs részét olvastátok? Idézem:

Nyugi elvtársak, csak vicceltem, megkapjátok a hűségpénzeteket, kamatosan.
Átvehetitek személyesen, nálam, borítékban, nokiásdobozban, hektárban, trafikban... kinek miben:)
taglo
Tájékoztatlak benneteket ??? Csak nem haverok???Vagy netán ,,párt társak " ???
nezelodo
Miért nem hisztek Orbánnak, hiszen maga állította magáról, hogy bibliás ember. Hamarosan tömegével jelentkeznek, akikkel együtt ministrált gyerekkorában, csak még dolgozni kell a listán egy kicsit...
Brother Louie
@nezelodo: "gyerekkorában"

"Csak a KISZ" gyermekek nem jártak ministrálni. Vagy ha mégis, azokból fejlődtek ki az ilyen meghasonlult szerencsétlenek mint a Miniszterelnökünk.
Brother Louie
@outsider: monst nem kapnak.

Majd márciusban mennek megint energiakonferenciára Miamiba, Azori-szigeteki átszállással vagy hasonlók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.