A homokóra mehet a vitrinbe pihenni. Úgy tűnik, hogy a brit nők inkább négyszögletes formájúak. Napjainkban ötször annyi ilyen alkatú nővel találkozni a szigetországban, mint a klasszikus Marilyn Monroe-i domborulatokkal. Ennek ellenére a drága butikokban még mindig ez utóbbi alkatra szabják a ruhákat.

Forrás: Ötvenentúl.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@martinpalermo: ...:))) Meglehetősen kényeztető lazítás...és a végén imbolygó is:)))
martinpalermo
@Dulcinea:))) Függ a bevitt ajzószer minőségétől, mennyiségétől,és az ajzás behatolásának idejétől)))És lőn imbolygó élvezet!
Dulcinea
@martinpalermo: :)))) Szédült:)))...most már én is imbolygok...persze a nevetéstől:)))
martinpalermo
@Dulcinea:))) Tudod mikor körülöttem rend van--illetőleg alakul,és a kedvesem is hozza szokott formáját,az nagy öröm,,ilyenkor hajlamos vagyok kicsit színesben látni a világot ami amúgy is az,de örülni most valahogy jobban tudok---na kevéske bor is kell hozzá.:)))
Dulcinea
@martinpalermo: :))) Akkor most elégedett lehetsz...
martinpalermo
@Dulcinea: ))),tudod,talpon van,erejéhez mérten ,mindent elvégez:))),felnézek rá,mert vendégek jönnek,s nem lesz miért röstellkednünk:))))Elégedett soha nem lehet az ember,de minden jónak örülni kell:)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.