Legközelebb, ha eszedbe jutna, hogy a volán mögött ülve telefonálj, csak gondolj erre: a vezetés közbeni tárcsázás minden másnál jobban növeli a balesetek, és a karambollal fenyegető veszélyes helyzetek előfordulási esélyét.

Forrás: Ötvenentúl.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@martinpalermo: De az van hanem olyan izé nincs amit írtál.De végül is van jut eszembe hiszen elsősorban zenehallgató a telom, legalábbis kinézetre.
martinpalermo
@varrólány: A cajgli= bringa=drótszamár=bici(kli)=Kerékpár:-)pesti flaszteros becenevek:))Leírnád ezt az uccsó mondatodat,mit csinál a telód?:))
varrólány
@martinpalermo: Igen értettem hogy bicikli. :-)
Olyan kinézete van mint egy kis zenelejátszó.
Meine Ehre heisst Treue
Ilyen élet-és balesetveszélyes kísérletben biztos nem vettem volna részt. Sajnos a vezetők egy része nem törődik a veszéllyel, mert egyszerűen lusta és türelmetlen megállni telefonálni, sms-ni, netezni. Az ilyen figuráktól végleg bevonnám a vezetői engedélyt, hiszen ez olyan mintha ittasan vagy narkós állapotban vezetett volna. Az ilyen semmirekellők hogy merik mások életét veszélyeztetni? A közlekedés egyébként is veszélyes üzem, de egyesek még rá is tesznek egy lapáttal. Az ilyeneknek azt mondanám minden alkalommal: kiskomám mostantól vezessél háztartást vagy ipari áramot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.