A gazdag 767, a szegény 301 forintot költött naponta és fejenként élelmiszerre Magyarországon – derült ki a Központi Statisztikai Hivatal legfrissebb fogyasztási adataiból.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pacsni
Nemtudom, ki az az ugyes magyar aki 15 ezret kolt èlelmiszerre egy hònapban. Nekem nem sikerul akàr, hogy akarok sporolni, pedig nem pancsolom el a pènzt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
@pacsni:Ha a gyerekek is dolgoznak,akkor kb 350000 Ft megy be minimum a bátyádéknál,annak ellenére,hogy kis keresetűek.Másképpen is lehet gazdálkodni,vagy a saját keresettel rendelkező ,önző gyereket útjára engedni.

Nem mindenkinek egyforma a végzettsége,a bére,a munkaideje,nem vagyunk egyformák,nem is keresünk egyformán.Sőt ,a gyerekeinket sem egyformán neveljük.De ez így van jól.Unalmas lenne,ha mindenki egyforma lenne.
pacsni
@darwin: a gyerekek sajnos nemtudnak semmirol lemondani a mai vilàgba, megkell nekik
mindent venni, mert nem maradhatnak le a tobbitol (baràtok, baràtnok) azèrt nem adnak haza egy fillèrt sem. (igy lettek szoktatva ès nevelve)
darwin
@pacsni: Önállóak,függetlenek,szélnek lehet ereszteni őket.Meglátják,hogy hogyan boldogulnak egyedül,albérletben,anyuci főztje nélkül.
pacsni
@darwin: màr kiprobàltàk, de akkor nemlett volna elèg a fizetèsuk minden trutymugot megvenni, igy vissza koltoztek az anyucièkhoz, ingyen alszanak, esznek, ès utànna mennek szorakozni., ès a bàttyàm meg orjong, hogy nem elèg a fizetèsuk a rezsivel kapcsolatban. De en orulokneki, hogy nem elèg a fizetèsuk, mert ok nem fogadnak el tanàcsot senkitol,(anyàmtòl kèrtek mindig kolcson, de azt anyàm sose làtta vissza) mert azok is toketlenek mint a gyerekeik. Ha nem elèg a pènz a szuloknek mèg csak nem is adnak nekik kolcsont, hogy kitudjàk fizetni a rezsit.
En tudnèk neki adni ha kellene segiteni, de màr csak direkt nem adok semmit.Ha mèg is
kellene neki, akkor tèrdelve kell jonni-e hozzàm, hogy adjak neki pènzt., de nem kolcson adnèk csak ugy ingyen.
darwin
@pacsni: Mamahotel.Ezt most így hívják.Nem egyedi.Valakinek fel kell nőnie.Néha a szülőknek.
pacsni
ha màr oregsègukre nemnottekfel a szulok, akkor màr ezutàn nemnonek! Mindig tanul az ember, de màr ok nem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.