Budapest – Nemcsak a hétfő hajnali bankrobbantásnál készült Lehel úti térfigyelő kamera felvételeit elemzi a rendőrség – tudta meg a Vasárnapi Blikk. A nyomozócsoport tagjai kíváncsiak azokra a képekre is, amelyeken az ismeretlen motoros útvonalát nyomon kísérhetik. Így azt is megtudhatják a rendőrök, hogy a támadó elhagyta-e Budapestet, és ha igen, milyen irányban. Ezzel közelebb jutnának a lakhelyéhez. – A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozócsoportjának irányításával, jelentős rendőri erők bevonásával tervszerű, összehangolt, széleskörű adat– és információgyűjtés, tanúkutatás folyik az ország több településén – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság. Az ügyön immár ötszáz rendőr dolgozik, úgy tudjuk, a településeket járják és az ismeretlen motoros kilétéről érdeklődnek.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Lehet még iraki, egyiptomi,vagy afrikai is ...:)
dr. prédikátor
De lehet hogy a Gyurcsány vagy a Bajnai volt álruhában!!!
Csizmás Kond
...az akcentusáról jöttek rá vagy miről ?
dolfi57
A csillagok háborujából ment szerintem haza, és eltévedt, és a bombát, amit haza akart vinni, de félt hogy az uton a NAV komandósai igazoltassák, inkább letette egy bank elé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.