Budapest – Az ipari kamerák felvétele szerint még egy kétkerekűn közlekedő hátizsákos férfi volt a pokolgép elhelyezésének időpontjában a Lehel úti CIB Bank-fiók előtt. A rendőrség csütörtök délután tett közzé a bankfiók utcai környezetét figyelő két kamera meglehetősen rossz minőségű felvételeiből néhányat. A specialistáknak estére sikerült javítani a felvételek minőségén, és ezeken a fotókon a robbantón kívül még két ember bukkan fel. Az egyik a CIB-fiók bejárata előtt, az út szélére kihúzott két teli kuka körül matat, ő vélhetően az a hajléktalan, akiről az első hírek szóltak, és akit a robbantó állítólag elküldött.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Rendkívül értékes felvételek. Hihetetlenül fontos bizonyítékok. Most már mindent tudunk róla. Ő a bankfiók robbantó. Ez már biztos.
nezelodo
"Fradigege
Rendkívül értékes felvételek. Hihetetlenül fontos bizonyítékok. Most már mindent tudunk róla. Ő a bankfiók robbantó. Ez már biztos."

Meg a bankárok elleni szabadságharc második példánya, de ez rejtőzködik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.