Netezés közben egy gyöngyszemre bukkantam, ami szerintem sok nő tetszését elnyeri. Amerikában ugye sokan figyelik, hogy a sztárok milyen ruhákban vonulnak végig a vörös szőnyegen az Oscar díjátadóan, vagy egyéb jeles eseményeken. A sztárok ruhakölteményei óriási...

Feltöltő: cikk
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
@cikk: Nem igazán tudnám hova felvenni az ilyen különleges ruhákat.Divat mániás én se vagyok , sőt azt viselem ami passzol hozzám az egyéniségemhez.
Nyáron szoknya ,blúz , télen az egész ruhás szekrény rajtam van szinte.:-)) A csíkosat meg szeretem keresztben ,hosszában minden színben. Persze megvarrom ami kell nekem.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
cikk
Még egy kis érdekesség mára. :) Az ötlet maga szerintem jó, bár hazai viszonylatban nem tudom mennyire éri meg rendelni a postaköltség miatt. Nem vagyok divat mániás, de egy-egy csini ruha azért kell :) Mi a véleményetek a témáról?

@martinpalermo: @varrólány: @JAJMÁR:@A Tündik bündije: Lányok, fiúk mit szóltok hozzá? Rendelnétek olyan ruhát amit a sztárok hordanak, vagy meglepnétek a kedveseteket egy különleges ruhakölteménnyel?
varrólány
@cikk: Nem igazán tudnám hova felvenni az ilyen különleges ruhákat.Divat mániás én se vagyok , sőt azt viselem ami passzol hozzám az egyéniségemhez.
Nyáron szoknya ,blúz , télen az egész ruhás szekrény rajtam van szinte.:-)) A csíkosat meg szeretem keresztben ,hosszában minden színben. Persze megvarrom ami kell nekem.
cikk
@varrólány: Remek, hogy tudsz varrni! Egy lyukas pulcsit megvarrok, de varrógéppel már szabásminta alapján nem boldogulnék el... Akkor neked valóban egyedi ruháid vannak, ez remek! :) Nyáron nálam is a minél kevesebb és vékonyabb ruha a cél, na persze csak ízlésesen. :) Azt nem csípem amikor valaki mindenét kiteszi és nincs meg a hozzá szükséges alkata, így igyekszem nem sokkolni én sem az embereket :))) Nem vagyok duci, de van egy kis pocim, azt leplezem. :))) Télen dettó a szekrény is jöhet mert fázós vagyok, csak a magassarkú viselhető legyen vele :)))
varrólány
@cikk: Kirajzolni nehezebb a szabásmintáról az a legutálatosabb dolog. Leírás alapján meg végképp meg sem tudnám varrni, mivel nem szakmám a varrás csak úgy hobbiként varrok. De nem is mindig az lesz belőle amit előre kigondolok közben variálok . Nekem simán a szép szemembe nézhetnek , így mutogatással nincs gond.:-))
cikk
@varrólány: Nem értek a varráshoz, így elhiszem, hogy nehezebb kirajzolni. :) De remek, hogy hobbiként varrsz és az sem baj, hogy néha másként sikerül az adott darab, legalább változatos. Kreatív vagy! :)
martinpalermo
Jó reggelt:Lehet,hogy jó ötlet,ez a ruha behozatal,szépek is lehetnek,mutatós is lehet viselőjén---egy valamit nem tehet meg,nevezetesen a példakép "bőrébe" nem bújhat.Az emberek más,és más egyéniség,én ezt érzem elsődlegesnek.Nagyon jól érzem magamat vásárolt,méretemhez varratott(ma,már ,csak ritkán)ruhákat ,bár nem vagyok hiú,nem szeretem,ha 100 méterenként találkozom ugyan olyan ruhával mint ami rajtam van..De megteszi a farmer viselet,tréningruhák pólókkal,Nem szeretem a műszálas anyagokat.Nem olyan régen Romániában(ez itt nem a reklám helye)vásároltam két öltönyt,igazán hozzáférhető áron,legszívesebben többet is vettem volna--csak ugye a zsebem nem olyen telt,mint amilyen telhetetlen én vagyok:) Lényeg az, amit Charlie énekel "Az légy,aki vagy,érezd jól magad"---@cikk: @varrólány: --az öltözködésben is.
martinpalermo
@martinpalermo: Javitva::))1.az emberek,más ,és más EGYÉNISÉGEK...2...méretemhez varratott RUHÁKBAN.
cikk
@martinpalermo: Egyetértek veled, az a fő, hogy mindenki megtalálja az egyéniségéhez, stílusához illő ruhákat. Szeretem a csini rucikat (melyik nő nem :P) de ettől függetlenül nem veszek fel olyat, ami nem előnyös a számomra, hiába divatos. Ami szerintem ugyancsak lényeges, hogy alkalomhoz illően öltözzön az ember fia/lánya. Férfiak ugyanúgy lehetnek csinosak mint a nők és nem kell folyton öltönyben szaladgálni, farmer-ing, esetleg sportos fazonú zakó és máris tökéletes :)
varrólány
@cikk: Az ing viszont kívül legyen a nadrágon mert engem idegesít ha begyűrve látom a férfin.(már ha nincs rajta kabátféle) Esetleg ha sportosan vékony akkor még elviselhető.Legszívesebben kirángatnám a nadrágjából az inget persze úgy hogy ne értse félre.:-))
Emlékszel Don Johnsonra? A póló meg zakó variáció milyen jól állt rajta?
martinpalermo
@cikk::))Szia.Fontos a külcsín,s nem csak a hölgyeknek.Azt veszem ,észre,azért a hölgyek válogatósabbak,sokadszorra döntenek ruhavásárláskor is,és Ti már akkor érzitek magatokon a vizsgálódó férfiszemeket,mikor,még meg sem vettétek a culát.Akkor viszont,van még egy feladat.Meg kell győzni a pénztárost,hogy férjen már bele a házi büdzsébe,inkább nem eszek egy hétig:-))És láss csodát ,meg is van véve!A férfiak is szeretik az elegáns öltözéket alkalmakkor,de mint ,én is a praktikusabb lazább viseleteket preferáljuk, a hétköznapokban.:))
cikk
@varrólány: Nagyon igazad van! A sportosan elegáns stílus a nyerő és ing természetesen ne legyen begyűrve. :) A póló is jó, sőt megfelelő testalkattal nagyon jóóó :))
cikk
@martinpalermo: Szia :)) Szerintem ez nőtől függ. Általában úgy indulok el vásárolni, hogy kell egy piros kabát, vagy fekete ruci és próbálok célirányosan menni és haladni. Ha valami megtetszik időközben, megveszem, de nem vásárolok egy napon át... Meggyőzni szerencsére nem kell senkit, a saját keresetem én osztom be :))) A praktikus viselet nekem is bejön, a táska a legpraktikusabb találmány a nőknek, nincs annyi zseb a világon amibe beleférne minden amit magunkkal kell vinnünk :)))
martinpalermo
@cikk: Így, ahogy írod a vásárlásaid,azok határozottságot sugallnak,és az előre tervezéseitekben bizonyára benne van némi "felderítői"-munka is.Arra gondolok,hogy esetleg már láthattad a kiválasztott ruhát másutt,más ,hölgyön esetleg--tv-ben -divatlapban,ha nem is teljesen azzal a fazonnal vagy színben?:))Az a helyzet pedig,amit írsz, nevezetesen a választás szabadsága, az egy bónusz.Jó érzést,és biztonságot kölcsönözhet:))A női táskák fantasztikusak:-)) ezer dolgot tudtok bele tenni,de a keresett cucc ,mindég legalul van.Hogy ezt,hogy csináljátok,ez világszám:))
cikk
@martinpalermo: A felderítő munka az nálam általában abban merül ki, hogy tudom milyen ruhára van szükségem. Pl. kell egy fekete ruci, ami elegáns mert el kell menni x-y eseményre, akkor elmegyek abba a boltba, ahol tudom, hogy árulnak ilyeneket. Ott megnézem a kínálatot és 2-3 fazont felpróbálok, eldöntöm melyik áll jobban rajtam, megveszem és megyek tovább. :) Ha kell mellé valami kiegészítő cipő stb, akkor ugyanez a következő boltban. Nem szeretek órákon át sétálni és kirakatokat nézegetni, akkor inkább rendelek netről és nem töltöm a fél napot azzal, hogy céltalanul bolyongok. A nyaralások kivételek, mert akkor minden ajándékboltnál, bazárnál meg kell állni, mert "jajjjj de cukiiii, ez majd jó lesz a rokonnak, a barátnőnek, emlékbe stb." :) A női táskák közül olyat választok aminek több rekesze-zsebe van, így nincs minden a legalján. Smink dolgok egy külön kis tasiba, úgy a táskába, határidőnapló és egyéb papírok külön rekeszbe, átlagos dolgok: papírzsepi, kézfertőtlenítő és hasonló nélkülözhetetlen dolgok külön zsebbe. Pénztárca, telefon, kulcscsomó nagy rekeszbe-zsebbe, személyi és társai másik zsebbe - irattartóban, hogy ha lehet ne tűnjön el, ha véletlenül lenyúlják a tárcámat. Női táskába is lehet tematikusan pakolni, csak elég nagy táskát kell venni :))) Határozottság... lehet, igazából nem szeretem vesztegetni az időmet és a másokét sem, talán ezért a céltudatosság. :)) A férfiak is hasonló módon vásárolnak, amennyire én látom a környezetemben. :)
JAJMÁR
@cikk: Nem szeretnék olyan ruhát viselni, mint a sztárok, vagyis nem vágyom rá! Nem szempont. Időnként megnézem ezeket a ruhákat, inkább csak tájékozódás végett. Mindig az alkalom (és az alkatom, meg a stílusom és nem utolsó sorban a társaság, ahova megyek) dönti el, hogy én mit húzok magamra :) Mivel nem úgy élek, mint a sztárok, és a barátaim sem, a ruháim sem olyanok. Van 2 szép estélyim, de nincsenek kihasználva :)

(A mindennapokban szeretem a nadrágot, blúzokat és kis kabátkát de azért szoknyám is van :)
martinpalermo
@cikk: Határozott,racionális,lelki összkomfort,amit leírtál.Legjobb,lenne számomra is,ha azt a mondatodat,olvasná a kedvesem is,amiben azt írod,"nem szeretek órákon át sétálni,és,kirakatokat nézegetni..." Mert ő imád,néha azon veszem ,észre magam,hogy megint ott vagyunk este ötkor, ahol már kettőkor is azt mondták neki--hogy "kedves,hölgyem sajnos ilyen anyaggal nem tudunk szolgálni tegye tiszteletét jövő héten kedden.Na így öregszem ,én három óra alatt egy hetet.:))A táskáról,Nálunk is így zajlik--és mindig valamit úgy el rakunk, mint nagyi a befőttet,----hogy nem találjuk:-))na-én nem tartom fel a forgalmat az biztos---a nyár az más--az bizony great freedom:))
cikk
@martinpalermo: Kedves vagy :) Nem baj, az ha a nők szeretnek nézelődni, csak szegény férfiak időközben kikészülnek :)) A nők nagy részénél a vásárlás hobby, lazítás egy kis nyugi a hétköznapok folyamán, nem vagyunk egyformák. :)

@JAJMÁR: Igaz, nem úgy élünk mint a sztárok, így nem lehet minden nap estélyit hordani. :) A nadrágok nálam is előnyt élveznek, könnyebb bennük rohangálni és nem kell folyton odafigyelni, mint egy szoknya esetében, hogy nem csúszott fel stb.
varrólány
cikk@ Nálunk fordítva van én nagyon célirányos vagyok minden vásárlásnál. A párom olyan hogy "ha már itt vagyunk nézzünk szét" mondattal indít. Na akkor már kész vagyok , már éhes vagyok szomjas vagyok pipilni kell minden bajom van mire végzünk.:-))
varrólány
martinpalermo@ 17:21 Az még lánykorunkban volt hogy korzóztunk és a kirakatokat nézegettük , ebből is ki lehet nőni. Én legalábbis már csak kerékpárról tekintek a kirakatokra , és csak csodálkozok hogy nemrég itt még más bolt volt. :-)
martinpalermo
@varrólány: Ma ez a Trendi,,vagy kis vonatos városnézés,vagy kerékpáros,de akkor keveset látni.A boltokról pedig annyit--tegnap még étterem volt,ma szegényház(zálogház).Én is mentem lakás zárért, mit gondolsz mi volt ott a helyén kiskocsma,Megittam 3xor két decit hatszor:-)) hazamentem és megjavítottam a zárat.:))Én nem szeretem a kirakatnéző sétákat,de néha nem rossz az,
verőce21
Fiatalabb koromban velem is megesett többször, amit fentebb írtok, hogy "megtetszett TV-ben, filmben, stb. és irány az üzletek" (vagy valami hasonló). :)
Csak én már 16 éves koromban is csináltattam magamnak az öltönyöket és irány a szabó! Akkoriban sok francia filmet vetítettek nálunk és a színészeken jóállású, színű zakók, öltönyök voltak. Persze azt nem vettem számításba, hogy azokra a kellékes adta rá, arra az egy alkalomra! :) - én pedig azt gondoltam, ez lesz majd itthon is a divat. (Szóval sok öltönyöm, kabátom végezte a kukában, vagy a szemétben.)

Ma már kizárólag sportosabb ruhákat veszek, mintha mindig nyaralásra indulnék. A környakú pólót zakóval imádom! :)
varrólány
@martinpalermo: 19:16 Én is mentem rövidárú boltba, és nézem olyan furcsa fény van dvd-k a polcokon. Eladó sehol , kimentem felnézek hova is mentem én be hát Erotica szalon ! Na basszus mit szólt volna kérek három méter gumit!:-))
martinpalermo
@varrólány: A mindenit--Nem a bolt változása,miatt csodálkozom?Miért nem kérdezted meg az eladót?---most is ott állna,és egy helyben csodálkozna.Telóddal készített képpel versenyt lehetett volna nyerni:-))szerintem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.