Netezés közben egy gyöngyszemre bukkantam, ami szerintem sok nő tetszését elnyeri. Amerikában ugye sokan figyelik, hogy a sztárok milyen ruhákban vonulnak végig a vörös szőnyegen az Oscar díjátadóan, vagy egyéb jeles eseményeken. A sztárok ruhakölteményei óriási...

Feltöltő: cikk
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
@cikk: Nem igazán tudnám hova felvenni az ilyen különleges ruhákat.Divat mániás én se vagyok , sőt azt viselem ami passzol hozzám az egyéniségemhez.
Nyáron szoknya ,blúz , télen az egész ruhás szekrény rajtam van szinte.:-)) A csíkosat meg szeretem keresztben ,hosszában minden színben. Persze megvarrom ami kell nekem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
cikk@ Nálunk fordítva van én nagyon célirányos vagyok minden vásárlásnál. A párom olyan hogy "ha már itt vagyunk nézzünk szét" mondattal indít. Na akkor már kész vagyok , már éhes vagyok szomjas vagyok pipilni kell minden bajom van mire végzünk.:-))
varrólány
martinpalermo@ 17:21 Az még lánykorunkban volt hogy korzóztunk és a kirakatokat nézegettük , ebből is ki lehet nőni. Én legalábbis már csak kerékpárról tekintek a kirakatokra , és csak csodálkozok hogy nemrég itt még más bolt volt. :-)
martinpalermo
@varrólány: Ma ez a Trendi,,vagy kis vonatos városnézés,vagy kerékpáros,de akkor keveset látni.A boltokról pedig annyit--tegnap még étterem volt,ma szegényház(zálogház).Én is mentem lakás zárért, mit gondolsz mi volt ott a helyén kiskocsma,Megittam 3xor két decit hatszor:-)) hazamentem és megjavítottam a zárat.:))Én nem szeretem a kirakatnéző sétákat,de néha nem rossz az,
verőce21
Fiatalabb koromban velem is megesett többször, amit fentebb írtok, hogy "megtetszett TV-ben, filmben, stb. és irány az üzletek" (vagy valami hasonló). :)
Csak én már 16 éves koromban is csináltattam magamnak az öltönyöket és irány a szabó! Akkoriban sok francia filmet vetítettek nálunk és a színészeken jóállású, színű zakók, öltönyök voltak. Persze azt nem vettem számításba, hogy azokra a kellékes adta rá, arra az egy alkalomra! :) - én pedig azt gondoltam, ez lesz majd itthon is a divat. (Szóval sok öltönyöm, kabátom végezte a kukában, vagy a szemétben.)

Ma már kizárólag sportosabb ruhákat veszek, mintha mindig nyaralásra indulnék. A környakú pólót zakóval imádom! :)
varrólány
@martinpalermo: 19:16 Én is mentem rövidárú boltba, és nézem olyan furcsa fény van dvd-k a polcokon. Eladó sehol , kimentem felnézek hova is mentem én be hát Erotica szalon ! Na basszus mit szólt volna kérek három méter gumit!:-))
martinpalermo
@varrólány: A mindenit--Nem a bolt változása,miatt csodálkozom?Miért nem kérdezted meg az eladót?---most is ott állna,és egy helyben csodálkozna.Telóddal készített képpel versenyt lehetett volna nyerni:-))szerintem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.