Kínában van a legtöbb rákos beteg – derült ki az Egészségügyi Világszervezet (WHO) jelentéséből. A térség világelső a daganatos megbetegedések miatti ha-lálozások számát tekintve.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
"A halálozásokat tekintve pedig Mongólia, Magyarország, Örményország, Szerbia és Uruguay a listavezetők."

Legalabb itt majdnem elsok vagyunk. :(
Magyarorszag itt is jobban teljesit...
Szvetlana
Talán mégsem olyan meglepő. Milliónyi ember zsúfolódik össze a többmilliós városokban elképesztő nyomorban. Állandó szogban élnek. Az életmódjuk és a táplálkozásuk is magyarázat lehet. A mindenapi megélhetésért több órát dolgoznak naponta, sok a gyerek és az öregek valahogyan életben kell őket tartani. Kínában nem a kiskínai a gazdag, hanem az állam. Förtelmes mocsok és bűz terjeng mindenhol, szeméttelepek vannak a lakott területeken belül.
Yoda69
@Szvetlana: Amit irsz az a 30-40 evvel ezelotti Kina, mara mindez gyokeresen megvaltozott.
Nem veletlen, ha elolvasod a cikket, lathatod Dania vezeti rakos megbetegedesek szamat a lakossag aranyra vetitve. ne felejtds el Kina egy masfel milliardos orszag, a Fold lakossaganak negyede ott el. Nem csoda hogy ott van a legtobb rakos beteg is.
Szvetlana
@Yoda69: Hát...30-40 évvel ezelőtt még nem nézhettem a kisfilmeket a különböző csatornákon...és e-mailokban sem kaphattam felvételeket a világ minden tájáról...
Amit leírtam , azt láttam filmeken és elmesélték azok az üzletember barátaim, akik üzleti úton jártak Kínában.
Mert van egy külön világ a luxus Sangai Hotelben, ahol minden csupa csili-vili, és van egy másik arca a városnak, de azt nem szeretik bemutatni, ezért csak akkor és oda mehetnek, amikor a luxus autó megy és elviszi őket.

Ha viszont Dániát nézzük, akkor ott nem ez az ok, hanem valami más, ami okozza a rákos megbetegedéseket.
Yoda69
@Szvetlana: Minden varosnak vannak szegenyebb reszei, ez nem csak Kinara igaz. En eleg sokat jarok Kinaba, es megfordultam a szegenyebb keruletekben is, de azert messze nem az amit irsz.
Szvetlana
@Yoda69: A személyes tapasztalat persze sokat számít, mert van viszonyítási alapod.
Azért ez a cikk mást is elárul, ha figyelmesen olvassuk. A legtöbb rákos megbetegedés Kínában Dániában, Franciao-ban Belgiumban van, de a halálozási arány a legmagasabb MOngóliában Urungvaiban és Magyarországon van.
Tehát azt jelenti, hogy az előbb említett országokban sikerrel lehet legyőzni/meggyógyítani a betegséget, még a többiekben nem:((
Azért pedig kifejezetten irígyellek, hogy láthattad Kínát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.