Till Attila szokásához híven üvöltve indította el az Év Dalpárbaját!

Forrás: Bulváros
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
@roberto: Valóban rossz volt hallani, mikor Dávid mellétrafált. Sajnos sokszor előfordult, de a mozgása, kiállása alapján színpadra termett a fiú. Nem tudom elképzelni, hogy megtanul tisztán énekelni. Rossz a hallása.
Viktornak nagyon jó hangja van, de saját maga számára megfelelő stílust kell kialakítania. Kulturált, szép a hangszíne és hát az angol...:-)
Mit szóltok Fridi milyen gáláns volt? Ezt más nem tette volna meg.
Master
Szerintem iszonyat gyenge volt ez a Megasztár.... Amúgy Dávidnak drukkoltam.. Itt van Viktor.. még egy évig. Megszedi magát és kész. 1000%, hogy külföldre megy, mi lesz? Nem tudom. Mindenki maga tudja, de én inkább egy Dávid koncertre, vagy inkább előadásra megyek majd el, mint Király Viktoréra.
Master
...és akkor énekeljük el a magyar Himnuszt.... égés lett volna. Ezt most tényleg csak azért, mert szegény Hien anno kiesett :( A mostani megasztárok között messze nem volt olyan, mit Magdi, vagy Vera...
Evikati
@Master: Vera mindenkit leénekelt az utolsó négyesben!:-) Fantasztikus hangja van.
zsolti
@Evikati: azért én nem vagyok biztos benne, hogy önszántából ajánlotta fel, és nem a show része volt az is :)
Evikati
@zsolti: Lehet, hogy előre megegyeztek, de az, hogy ő adja a saját pénzéből ez szimpatikus. Ő nagyon sokat adakozik. Évekkel ezelőtt (mikor itthon a legnépszerűbb volt) életmentő műszereket adományozott a II.sz Gyermekklinikának. Név nélkül! Bátran kritizálta Dávidot, sőt kíméletlenül. Szerintem akkor már tudta, hogy autót ajándékoz:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.