A Hajdú házaspár egy verskiállításra volt hivatalos, ahol Kata egy táblagépet nyert, ami sokaknak szúrta a szemét. Hajdú Péter boldogan posztolta Sarka Kata fotóját Facebook oldalán, amin Kata tombolán nyert táblagépével pózol. A házaspárt azonnal azzal vádolták meg, hogy megbundázták a tombolát, legalábbis erre utalnak a kép alá írt kommentek.

Forrás: karpatinfo.net
Feltöltő: Kárpátinfo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
@perfekt: (19:53) Közvetlenül a főnyeremény kivitele utáni héten töltsél ki lottót, csak és kizárólag! Akkor egy-két hétig "szabad a gazda"!

Még egy átlagembernek is megengedett 50-80 milliót megnyerni! (A többi héten csupa pénzkidobás lottózni) :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@verőce21: 0:1:0:1 A páros páratlan variációt alkalmazom. Megígérem, ha nyerek (nagyobb összeget) meghívlak egy finom kávéra, vagy teára :)
verőce21
@JAJMÁR: (09:05) Előre is köszönöm a meghívást, de addig is, ha Pesten jársz, az Uránia mozi melletti trafikban nagyon jó kávét főznek! :)
JAJMÁR
@verőce21: 09:39 Oké :) Ha arra járok meglátogatom a trafikodat :))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.