A Hajdú házaspár egy verskiállításra volt hivatalos, ahol Kata egy táblagépet nyert, ami sokaknak szúrta a szemét. Hajdú Péter boldogan posztolta Sarka Kata fotóját Facebook oldalán, amin Kata tombolán nyert táblagépével pózol. A házaspárt azonnal azzal vádolták meg, hogy megbundázták a tombolát, legalábbis erre utalnak a kép alá írt kommentek.

Forrás: karpatinfo.net
Feltöltő: Kárpátinfo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
@perfekt: (19:53) Közvetlenül a főnyeremény kivitele utáni héten töltsél ki lottót, csak és kizárólag! Akkor egy-két hétig "szabad a gazda"!

Még egy átlagembernek is megengedett 50-80 milliót megnyerni! (A többi héten csupa pénzkidobás lottózni) :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nil
segítek neki - van egy csomó jó ötletem csak a pénz hiányzik hozz-neki van
perfekt
Milyen érdekes,nekem a lottón mióta nincs még egy kettesem sem---ő pedig kapásból megnyeri a fődíjat.
verőce21
@perfekt: (19:53) Közvetlenül a főnyeremény kivitele utáni héten töltsél ki lottót, csak és kizárólag! Akkor egy-két hétig "szabad a gazda"!

Még egy átlagembernek is megengedett 50-80 milliót megnyerni! (A többi héten csupa pénzkidobás lottózni) :)
perfekt
@verőce21: Nehezen esett le a tantusz---nekem nincsennek ,olyan álmaim,hogy enyém ,lehet a millíárdos lottó,egy szelvénnyel játszom,még az az említett,összeg is csábító,de nem ,gondolnám,hogy "bajom ,lesz vele":-))--de a tanácsod igaz is lehet, kösz:))
verőce21
@perfekt: (20:26) Csak azon a bizonyos héten ne egy, hanem két szelvénnyel játsszál, mert úgy 100%-kal növeled az esélyed! :)
(Minden további szelvény már-már fölösleges, csak kevesebb eséllyel játszik.)
perfekt
@verőce21: Ezt honnét veszed?Szerintem egy szelvény is 100%-ék nem?:))
verőce21
@perfekt: (20:37) Az esélyről beszélek/írok! :)
perfekt
@verőce21: Oké ne mérgeskedj.10 %-ot küldöm:)
verőce21
@perfekt: (20:24) Rendben, majd látod, ha megnyered! A sok pénz kapzsivá tesz, vigyázz! :)
perfekt
@verőce21:Soha más ,nem leszek,mint amilyen eddig voltam! Talán előnyömre változom éveim számának gyarapodásával,és főleg kapzsivá nem válnék:)
perfekt
@verőce21: Te pedig kedves.Nálunk pijama osztás van,elköszönök jó pihenést,:)
JAJMÁR
@verőce21: Tudod mennyi az esélye a nyerésnek? Az 5-ös lottón 1:46 millához ! Na, 2 lottóval? :D
verőce21
@JAJMÁR: (21:52) Pontosan tudom, annál csekélykével kevesebb az odds! De képzeld el mennyi, ha nem is akarják, hogy nyerj! :)
bretagne
Ne irigyeljétek. Biztos ez lett a huszonötödik nyereménye! Szegény asszony!
análisdrabális
Szeretnék kettesben eltölteni ezzel a hajdú nevűvel 5 percet. Gyökeresen meg fog változni a véleménye az életről garantálom.
aborisz
Szervezzen egy éhség menetet .és menet közben ossza szét a vagyonát a szegények között!
mariaberta
Ossza meg ezt a nagy terhet, mondjuk... na kivel? mondjuk ,,, Paudits Bélával.
Mindjárt könnyebb lesz az élete ...a másiknak
verőce21
@aborisz: (12:08) Látod ez Simonnak sem ment! (pedig sokat gyalogolt) :)
JAJMÁR
@verőce21: 22:30 "NEM AKARJÁK?" vagy talán ők akarják? Í
De kik?
(Bizonyára azok, akik a népért vannak, nem akarják, hogy a nép fiai megszakadjanak, ezért viszik ők ezt a nagy terhet, a gazdagságot :),
JAJMÁR
Az egy dolog, hogy a Hajdúék módfelett tehetségesek, és mutatósak, ezért ömlik rájuk a sok pénz, elviselhetetlenül, de még mennyi mindenkire is.

Az meg egy másik dolog, hogy lássuk be -mert senki sem tökéletes- híján vannak sok "véletlenül" gazdag emberek, -mert pont ott álltak és rájuk ömlött a sok pénz- ízlésnek, mértéktartásnak, szolidaritásnak, empátiának. ..
Nem a Hajdú, tényleg, Ő magyarázkodik, és ez valóban valami lelkiismeretfélére utal.
verőce21
@JAJMÁR: (14:56) Nem arról beszélsz amivel belém kötöttél, már csak úgy össze-vissza! :) - "...pont ott álltak és rájuk ömlött a sok pénz"

A szerencsejáték mindig is nagy bevételi forrást jelentett az államnak.(bárki legyen is hatalmon) Eleve 50% a befolyt összegből a nyereményalap, a nyereményadó pedig jelenleg 40%! Tehát cca. 70%-át lenyúlja az állam(Ők), a lottóból befolyt összegnek. Tudvalévő, minél kecsegtetőbb a megnyerhető összeg, annál vonzóbb, annál többen játszanak.(az ostobák) Pedig soha nem nyerhetik meg a főnyereményt, különböző okok miatt, csak kevesen látják ezt be.
Ha hozzávesszük, hogy a Szerencsejáték Zrt. magáncég, azt hiszem már nem is kell tovább folytatnom...:)

(Én nem a "pont ott álltak és rájuk ömlött a sok pénz" személyekről beszélek, mert tudod erre azt szokták mondani, sokat tettek Ők azért, hogy szerencséjük legyen!)
JAJMÁR
@verőce21: 16-03 A "pont ott álltak és rájuk ömlött a sok pénz" - nem Neked írtam, hanem a cikkhez :)
Amúgy meg egyetértek Veled, tényleg. A lottó ügyben.Mostanában meg még inkább így működik.
Van egy könyvem a lottóról, majd megkeresem, mert kezd "feledésbe" menni a lényege nálam. Egyébként tudatos variációkkal, pl. csoportos játékkal, rendszeresen sok lottóval, vissza lehet nyerni a befektetést, és véletlen folytán még többet is..

Vissza az elejére: igen, vannak akik sokat tesznek a szerencséjükért, épp ma kaptam erre ötleteket :) Pont kinézett a szemészeten a kb. 40 várakozó közül egy mosolygós úriember. Legalább nem unatkoztam abban a 2 órában, na de, amikor megtudtam tőle, hogy ártó szellemek élnek közöttünk, és ők okoznak minden rosszat, meg ezért "bűnöket" is követünk el, meg elviszik a szerencsét, az már kínos volt.
Viszont vannak a jó szellemek, ők meg hozzák, és ez lehet, hogy igaz, mert ekkor "szerencsémre" be is hívtak a rendelőbe.
Szóval, a szerencse sokféle. Ha arról beszélsz, hogy vannak emberek, akik arany wc kefét érdemelnek, mert sokat tettek érte, hát legyen nekik, így jártak akkor :)
verőce21
Először is előrebocsájtom, egész elviselhető dolog ám gazdagnak lenni! :) (nem tapasztalat sajnos)
Csak a sok irigy ember azt hiszi, az csak úgy véletlenül jön. "több a pénze, mint az esze", stb. mondások. Tényleg azt hiszik sokan, "pont ott álltak és rájuk ömlött a sok pénz"(pl. Hajdúékra)? Ez egyáltalán nem így van! Sokat tesz az az illető azért, hogy "szerencséje" legyen!

Amit a lottóról írsz, azzal egyáltalán nem értek egyet! Nincs olyan lottókombináció, amely visszahozza a befektetett pénzt! Ez mese! Még a totóban is meg kell vásárolni ahhoz 4-5 meccset, hogy a többit háromesélyesre játszva biztos 13+1-esed legyen! Szóval szerencsejátékra alapozni a jólétet dőreség! Kár vele foglalkozni. :)
(Hacsak nem te szervezed a játékot, mert akkor akár tájegységre, vagy településre le lehet szabályozni, kinek legyen telitalálata. Persze az sem több milliárdos főnyereménynél, csak azután következő héten, 50-80 millióval.)

De ha már itt tartunk, akkor megosztanám Veled (és mindenkivel), én csak a nagy nyeremény kivétele utáni héten szoktam feladni az ötös lottón kettő darab szelvényt, egyiken 1-45-ig, a másikon 46-90 között beikszelve a számokat. Így, ha egy rongyos 50-80 milliós főnyereményt nem is kapom meg, de egy hármas találatra legalább jó eséllyel játszom azon a héten.(egyébként a hatos, vagy "skandi" 7-es lottón sokkal nagyobb eséllyel lehet nyerni, ha már valaki játékmániás)

Gratulálok az "udvarlódhoz" a szemészeten! Csak nem szürkehályog vizsgálaton voltál? :)
verőce21
@JAJMÁR: Fenti (18:15) neked szólt. :)
aborisz
@verőce21: Mert Simon sportolni ment oda nem adakozni!
Szvetlana
@verőce21: Kicsit beleszólok. Sokan az életük számát teszik meg, vagyis a születésnapjukat. De mivel 12 hónap van, és 31 nap, így már 2 számot ellőnek az elején. Így csökken az ötös esélye.
Én nem játszom állandó számokkal, csak mindíg hírtelen ötlettel. Mert ha egyszer kihúzzák azokat az én állandó számaimat és nem vettem lottót, akkor belehülyülök:))
Amúgy én is a nyertes után veszem a 3-4 lottót, mert elvileg nagyobb az esélyem, és a kis összeg is nagyon jó nekem:))Csak legyen
JAJMÁR
@verőce21: 18:15 Megtaláltam a könyvemet, ez 82-es kiadás, Lottóvariációk gyűjteménye, de beírtam a google-be, és íme, ez valami hasonló:
szerencsetippek.uw.hu/pdf/book3.pdf

Kösz az ötletet, majd próbálkozom :)
(Szemfenékvizsgálaton voltam. )
verőce21
@JAJMÁR: (20:39) Azt hiszem ezt a könyvet én meg is vettem annak idején, de már akkor is butaságnak tartottam, soha nem hozná vissza a játék árát. :)
Csak játékra (és pénzköltésre) buzdít! - az ilyeneket még az utcán sem szabadna felvenni. Olyan, mint a "sárga újság", amely a totózók elbutítására szolgál. :)

(Hidd el, az én kétszelvényes ajánlásomnál nemigen van használhatóbb módszer a "gazdagodásra", de nem is szegényít el!) :)
JAJMÁR
@verőce21: Oké, most éppen gazdagodási hullámra készülők ugrani, kipróbálom.
(hármasom volt már többször, 1-2 lottót veszek néha)

Ja, a könyvet én is csak nézegettem párszor... most éppen azt, hogy pl. "29 lottószám min.variációja 100 szelvényen. Ára: 500 Ft." Lehetséges ez? 5 Ft volt egy szelvény, 82-ben.
verőce21
@Szvetlana: (20:26) El kell felejteni és abba kell hagyni ezt a családi számos játékot! Állandó, kényszeres játékossá tesz! - kár a pénzért. :)

Két "mezőre" 1-45 ill. 46-90 célszerű osztani a számokat, mert pl. az ötösnél a leggyakoribb, hogy 2 vagy 3 számot valamelyik számcsoportól húznak ki (de előfordul, hogy mind az ötöt), így leggyakrabban valamelyik "térfélen" ötből kell három számot eltalálni! - így lényegesen megnöveled az esélyed a nyerésre! (és ugyanígy a 6-os és 7-es lottónál is.)
verőce21
@JAJMÁR: (22:03) És '82-ben nekem 6200.- Ft volt a havi fizum! És az egy nagyon jó fizetés volt, de annak is az 1/12-e! Négy hét alatt(~1 hó) 4/12-e! Őrültség!
kiskutyauto
Nem kell aggódni... nem sokáig lesz már kőgazdag ez a nyomorult agyhalott szarláda sem..., mert a népharag, ami hamarosan elszabadul az országban, az ilyen parazita férgek ellen fog fordulni... a luxuscuccaikkal lesznek meglincselve...
JAJMÁR
@verőce21: :-XD Na igen, így összehasonlítva kicsit más. Azért vannak ennél nagyobb "őrültségek" is :)
Az tényleg jó fizu volt, mert akkor ahol én "beléptem a munka világába", a főfő főnök keresett ennyit. Ő viszont már öreg volt, és dr. Az évek számával nőtt a fizu, fiatalon ezt kevesen keresték meg.
Nekem kb. a fele volt akkor, és nem is voltam dr. Most se vagyok :)

A módszereddel mennyit sikerült nyerned? (Nagyjából!)
verőce21
@JAJMÁR: Nem lottózom, csak nagyon ritkán, mint írtam, akkor is csak "skandin". De ezzel a módszerrel általában 3-4 számot el lehet találni a 14 megjátszottból.

(Meg lehet "bolondítani" még a tétet azzal, hogy megtippeled azt is, hogy páros, vagy páratlan számot húznak ki többet. És akkor a módszeremmel ötös lottónál pl. 4:1 arányban játszani a favorizált páros vagy páratlant a félszelvényen. De kettő db szelvénynél semmiképpen nem szabad többet költeni lottóra!)
JAJMÁR
@verőce21: 0:1:0:1 A páros páratlan variációt alkalmazom. Megígérem, ha nyerek (nagyobb összeget) meghívlak egy finom kávéra, vagy teára :)
verőce21
@JAJMÁR: (09:05) Előre is köszönöm a meghívást, de addig is, ha Pesten jársz, az Uránia mozi melletti trafikban nagyon jó kávét főznek! :)
JAJMÁR
@verőce21: 09:39 Oké :) Ha arra járok meglátogatom a trafikodat :))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.