Miközben a nő folyamatosan segítségért kiabált, a férfi kezével durván a nő nemi szervébe hatolt.

Forrás: jaszon.hu
Feltöltő: eszaon
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
@latorkuvasz: Én 2 évvel ezelőtt bementem a kerületi kapitányságra, csak úgy, "érdeklődni". Szeretek nyüzsögni és utánajárni a dolgoknak.:-) Nagyon kedves volt az ügyintéző. Kérte a megértésemet és azt mondta, hogy jelenleg nincs rendőr. Majd jönnek a frissen végzettek és akkor minden megoldódik a kerületben is. Már egyszer én is láttam a piacnál két fiatalt. Olyan helyesek voltak:-) Közben megtudtam, hogy gyakran berendelik őket a Kossuth tér környékére. Szóval az szégyen, gyalázat ami itt történik minden területen. (Szemét, rossz közbiztonság, rossz egészségügy, rossz közlekedés, rossz közérzet:-( )
eszaon
a haverom másnap ezzel fogadott: "láttad tegnap a rendőröket?"

Valószínűleg azért, mert nem mindennapi, mint ahogyan írtad. A polgárőrségnek is lehetne nagyobb szerepet adni.
Master
Az a baj, hogy a rendőröknek alig van valamihez joguk. Összességében jobb volt a régi rendszer.
Evikati
@Master: Azt viszont gyakran megteszik, amihez nincs joguk!
Master
@Evikati igazad van, de a két szék között vagyunk. Talán jobban meg kellene válogatni azon embereket, akiknek hatalmat adunk, s ezzel párhuzamosan növelni kellene a jogait. Kivételek mindig is lesznek. A politikusokat sem lopni szavazzuk meg... persze a kettő nagyban különbözik. Tudja a fene, de így nem jó :S
Evikati
@Master: A rendőrség állandó létszámhiánnyal küszködik. Szinte válogatás nélkül vesznek/vennének fel embereket, de még így is rendőrhiány van. Hiába toboroznak, a bérezés messze elmarad attól, ami méltányos lenne ilyen feladatok maradéktalan, tisztességes ellátására. Következésképpen úgy boldogulnak ők is, ahogy tudnak, mint ahogy ebben az országban nagyon sokan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.