Oszter Sándor újabb verzióval állt elő azzal kapcsolatban, hogyan került ittas állapotba.

Oszter ügyvédje társaságában hétfőn a Mokkában vendégeskedett, ahol azt mondta, vérnyomásproblémákkal küzd, ezért fogyasztott alkoholt, azt viszont határozottan állította, ezt követően nem ült autóba – írja a Blikk.

- Lementem a mélygarázsba, amely olyan kacskaringós, hogy az éles kanyarban megkarcoltam az oldalfalat, majd beparkoltam. Felmentem az első szintre, ahol odajött egy kedves úr, és adott nekem ajándékot. A díszzacskóban egy üveg alkohol volt. Én meg azért, mert jót tesz, ittam belőle – fejtette ki Oszter.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sziszifusz
Csak egy jó ügyvéd, egy jó számítógépes program kérdése a kibúvás sikere.
Leszálló ágban a legjobb védekezés az esemény utáni alkohol fogyasztás. Jó programmal csak az elfogyasztott italmennyiség nagyságát kell kiszámítani. Mindez pénz kérdése is mint közismert abból van elég. Az életszerű védekezés lehet mérlegelés tárgya.
coyote3
Ha vért vettek tőle, akkor egyrészt gyenge kifogás , másrészt súlyosbító körülmény a "ráívás". Ugyanis a vérből kétséget kizáróan megállapítható, hogy mikor és mennyi alkoholt ivott. Pontosan kimutatható, hogy a baleset idején mennyi volt a véralkohol szint. Úgyhogy ha akarják simán bebizonyíthatják, hogy Oszter tényleg ittasan vezetett-e.
szaboria1
Ez is már egyre betegebb lesz a hazudozástól. Igen egy úr direkt öt várta egy üveg pálinkával. Az ügyvédje is jobb sztorit is kitalálhatott volna, mert ez csak kinevetésre jó.
perfekt
Hozzatok már egy liter pálinkát ,mert ezt a baromságot ,józanul nem bírom ki.Az ügyvéd ,nem tudja talán ,hogy az ajándék pálinka és a korcsmai fogyasztása között nincs különbség.Büntessék meg ,talán a nagyit a jó tanácsáért?Ő csak annyit tud,"kis mértékben,orvosság,nagy mértékben gyógyszer"--de ezt az autóval elfelejtették közölni!
Senara
Felmentem az első szintre, ahol odajött egy kedves úr, és adott nekem ajándékot. A díszzacskóban egy üveg alkohol volt. Én meg azért, mert jót tesz, ittam belőle –:-))) , hogy még jobb legyen betolta az egészet , gyorskocsiba meg 56 os apja emlékére 50 fekvőtámaszt csinált !:-))) amit majd ítélethirdetés útólsó szó jogán is megemlít --akkor súlyos trauma ért , amit csak az alkohol tudott elviselhetővé tenni --
Remélem lézer jankó is kevés lesz a kimosdatáshoz 2, 17 véralkohol szintjét nem tudják kimagyarázni a vadásztársnak !.
lenhardtibolya
Elég rossz duma, hogy a nagymama tanácsára húzta meg a pálinkás üveget, ráadásul utólag... Ha még el is hinné bárki, hogy ez így történt, akkor is felvetődik a kérdés, hogy mennyi ideig maradt volna a parkolóban? Már csak azért, mert onnan mindenképpen alkoholos állapotban hajtott volna tovább. Azt esetleg nem említette a kedves nagymama, hogy piásan nem szerencsés autót vezetni?
nezelodo
Nem kell vegzálni szegényt, nem történt más, csak úgy megijedt, mint a NAV-os Horváth A. a feljelentése utáni házkutatástól, azért húzta meg a flaskát, ami véletlenül ott volt a kardámbokszban, kinyitva.
Levendula
Én soha nem okoztam balesetet (lekopogom itt az asztal alatt is). Nekem már okoztak. Hülye szomszédok a parkolásnál, stb. De hogyha okoznék is, Én sajnos nem tudnám ajándékpálinkára fogni az ittasságom. Először azért nem, mert antialkoholista vagyok, másodszor pedig nem jutna eszembe a piás flaskát meghúzni, főleg hogyha vérnyomás problémáim lennének...
Cicamama55
.@szaboria1: A baleset után itt írta valaki, hogy csak ki ne derüljön, hogy utána húzta meg a flaskát! Borítékolva volt a mentő válasza a művész úrnak...
nehogymá
mért nem tudja azt mondani,hibáztam elnézést,nem csinálom többet?undormány szánalom amit művel. ismeretlen eredetű vadidegentől váratlanul ajándékba kapott pálinka?még jó,hogy nem történt nagyobb baja.
sokanvagyunk
Már mögint pandúrok zaklatják ezt a böcsületes betyárembört? :))
nezelodo
A rendszerváltás hajnalán a környék fenegyerekét már harmadszor kapták jelentős mértékű gyorshajtáson, lakott területén. Az egyik nagyon demokrata és nagyon naggyá lett jogásztól kapott ötletet, hogyan bújjon ki a büntetés alól. Keress egy friss özvegyet, győzd meg néhány nyomdafestékszagú bankóval, hogy az azóta elhunyt párja vezette a kocsidat az adott időpontban, aztán törlik az ügyet, ha a hátramaradt házastárs bizonyítja a tárgyalásodon a tanúvallomásával. A tanácsadó is elköltözött már, lehet, hogy megegyeztek a hírbe hozott gyorshajtóval odaát.
Vizual
hehe ! Ennyi tellett tőle ? Csalódtam.
nehogymá
@lenhardtibolya: a mamának nem volt autója,a ló meg hazatalál. ez mondjuk még mindig müködik,felénk még használják a lovaskocsit ilyen célra.
nyanya001
Oszter egy gerinctelen alak !
Miért nincs a pucájába annyi vér, hogy elismerje, hibázott !
A véralkohol mindent kimutat, nem kellene hülyének nézni mindenkit !
Macsi
engem is folyton kergetnek mindenféle pálinkás ipsék a plázákban... de komolyan. Egészen horrorisztikus népek... :P
igazgyorgyne
@lenhardtibolya: Szegény nagymama védekezni sem tud, hiszen már nem él. Biztosan nem tanácsolt olyat kisunokájának , hogy alkoholista módon a "kedves úrtól ajándékba kapott pálinkát" húzza le a vérnyomása normalizálása érdekében Azért azt a tiszteletből, emlékezésből végrehajtott 50 fekvőtámaszt az édesapja emlékére megnéztem volna. Jó, hogy a rendőrök kibírták röhögés nélkül.Gyáve, gyenge, jellemesnek nem mondható ember.
Pisti271
A nyolcvanas években szereztem jogosítványt.
Azóta az alkoholfogyasztást a szilveszteri pezsgős koccintásra redukáltam.
Soha nincs olyan gondom, hogy számolgatni kelljen, kocsiba ülhetek-e.
Szvetlana
Az az érzésem a riport láttán, hogy az az alkoholos állapot még a stúdiós beszélgetésen is látszik. Ennyire le lenne épülve, ez döbbenet. Méghogy 50 fekvőtámasz a rendőrségen. Támogatás nélkül nem is tudott odamenni:)
soljanka
Sokat tanult a Lézer Janitól a múltkori vadászaton.:)
Kár érte. Egy élet munkáját így tönkretenni (:
szablyafűrész
Még hogy én ittam ? Ugyan már...megkarcoltam a falat, illetve a fal karcolta meg az autómat, én meg dühömben leöntöttem magam pálinkával, de sajnos be is lélegeztem ezt a förtelmes italt, sőt, volt egy friss karcolás a kisebbik nagyujjamon, oda is folyt a pálinkából, ezért lehet vér az alkoholomban...illetve a karcolásomban...vagy a falban...feljelentek mindenkit, aki azt terjeszti, hogy a fal ivott...illetve, hogy én ittam a falat...
Souky Sanjay
Oszter egy alkoholista.Fiatalabb korában egy este simán megivott egy üveg whisky-t.Csak azért tudom,mert az én whiskyimet itta meg.
Souky Sanjay
Ja,és egy persely.A mai napig tartozik még pár százezer forinttal,amikor a Jégkirálynő nevű presszóját csináltuk az akkori Majakovszkij utcában.Úgy eltűnt,mint az aranyóra.Lehetetlen volt utolérni.
krumpliorr
Azért van a moslékjának, mert másokat húz le.
Olyan, mint a barátai a " házban"
Desischado
Mit lehet egy fácán,- állat gyilkostól várni, aki ilyen féreggel vadászik, mint lézer jankó? Énelőttem leszerepelt egy életre, az biztos!@Souky Sanjay: Érdekes, amit mondtál, de ezek után simán elhiszem!
hattorihanna
Arrogáns hímvessző,amúgy is rühellem a vadászokat,főleg az efféléket...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.