Egy évig sem tartott ki új énekesével a Republic. A hírek szerint a zenekar megválik Sipos F. Tamástól, aki állítólag nem érkezett mindig felkészülten a próbákra, és a rajongótábor sem fogadta el. Hónapok óta pletykálják, hogy nem gördülékeny a munka a Republic és az új énekes, Sipos F. Tamás között. Az egyet nem értés odáig fajult, hogy értesülésünk szerint a Republic pénteken megvált a frontemberétől. Sokak szerint mindez várható volt. Sipos F. Tamás sokat kockáztatott, amikor vállalta, hogy Cipő helyére lép, otthagyva egy működő együttest, az Exoticot. Régi zenésztársai nehezen bocsátották meg, hogy cserbenhagyta őket, azt pedig még nehezebben, hogy az újságból kellett megtudniuk: már nem dolgoznak együtt. Nagy volt a kockázat azért is, mert Cipő különleges szuggesztivitással megáldott előadó volt, még hasonló énekesi kvalitásokkal sem lehet helyettesíteni. Arról nem is beszélve, hogy a né­hai énekes kívánsága az volt, hogy ha bármelyikükkel történik valami, szűnjön meg a Republic.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@bárzongora: Mindenkinek jogában áll hülyének lenni! Te nagyon élsz ezzel a joggal! Rád való tekintettel: Jelen esetben Sipos F Tamás szakmai és emberi alkalmatlanságáról van szó, és semmi másról Nem Bódi párthovatartozását kell nyögdécselned, mert ahhoz a cikknek semmi köze! Itt rideg zenei kérdések merülnek fel, amihez jobban tennéd, ha nem járulnál hozzá holmi nem odavaló komcsizással! Ha pedig nem értesz az ilyen műfajhoz, akkor a hallgatás csak a javadra szól!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@bárzongora: Ja! és ha te elítéled ezt a magatartást akkor neked miért így kell hozzáállni?
miazavalami
@bárzongora: Ó te szegény de sajnállak!
orogordog
@bárzongora: fidesz gyűlést, hogyan kevered a zenével, a" hanggal". Szerintem hallgasd a Patakyt az való neked.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.