Zuschlag János ötvenmilliót kapott nejlonszatyorban az MSZP-től. És több százmillió forintot látott a párt székházában, egy titkos széfben. Erről is ír a börtönt megjárt egykori képviselő életrajzi könyvében.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
A titkos széfben több száz milliót látott? Na ez érdekes, pont neki mutatták meg, mert titkos volt? és ha titkos volt, ő hogy látta? Meghívást kapott a bemutatóra, meg is számolta?
Ez a szegény annyi marhaságot hord össze, hogy az már fáj. Ráadásul most még meg is fenyegették, még hozzá halálosan, Ezt a kabarét Salamon Béla is megirigyelhetné, Zuschlag elkommunizálta a "ha én egyszer ki nyitom a számat" műsorát.
mariaberta
Azt hiszem hogy a bunkóság az ő műfaja, és aki hülyének született az is marad.
taglo
Jött egy titkárnő ,és adott egy szatyrot ötven millióval ! Annyira életszerűtlen ! Jobbat is kitalálhatott volna a sitten ennyi idő alatt a kis köcsög !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.