Budapest – Végleg elveszett minden remény, holtan találták meg a Budapesten három hete eltűnt ausztrál férfit. Geoff Bennett (†45) holttestére múlt szombaton, a Dunában bukkantak rá, két héttel azután, hogy a férfi nyomtalanul eltűnt a pesti belvárosból – tudta meg a Vasárnapi Blikk. A régóta a magyar fővárosban élő ausztrál állampolgár február 20-án megígérte, hogy elmegy egy baráti társaságba vacsorára, de nem érkezett meg. Barátai akkor minden követ megmozgattak, hogy megtalálják, még a környékbeli utcákat is kiplakátolták, hátha valaki látta a negyvenes éveiben járó férfit.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Mi lenne ha nem lenne "kitűnő" Mo. közbiztonsága? Hány külföldi tűnne el.
Ha öngyilkos akarnék lenni, nem valószínű, hogy előtte randevút beszélnék meg a barátaimmal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szvetlana
@dömdödöm: Oké, értem a különbséget.
csakhát mindkettőnek a vége : a gyilkosság:((
dömdödöm
ha a francia csaj sem újlenyomatai sem dns- e nem volt megtalálható a hídon viszont a táskája ott volt ami azt jelenti feltételezhetően számára az volt az út vége akkor egyértelmű hogy vagy hírtelen átdobták a korláton vagy beráncigálták egy kocsiba és elvitték . Öngyilkosság esetén a dunába való leugráshoz a korlátot meg kellett hogy fogja és mivel kesztyű nélkül volt az újlenyomata ott kellett volna hogy legyen .
miazavalami
@dömdödöm: Már holnap van.
Ja ! Szia Dömi.
dömdödöm
@miazavalami: igen csak közben utána olvastam és drogos teoria elvetve , sorozatgyilkos teoria szintén elvetve. Az igazság a következő : A francia csaj és a brit srác mindketten befolyásos és gazdag szülők kölkei voltak . Igen nagy a valószínűsége van annak hogy a szülők nagyon komoly életveszélyes fenyegetéseket kaphattak keleti bűnszervezetektől ,maffiától gyermekükkel kapcsolatban . Ilyen esetekben a titkosszolgálatok és a terrorelhárítás beavatkozik .Holttesteket sosem láttunk ,sajtófotó nem készült , rendőrségi felvételt sosem tettek közzé . A térfigyelők működésképtelensége sem a valóságot fedi ,a történések és magyarázatok a közvélemény szándékos kétségben hagyása a szándékos eltitkolást és félrevezetést szolgálja . Mindent összevetve :
A két vélt áldozat titkosszolgálatok által elrejtve valahol a világ másik oldalán egy más személyazonossággal él mint hal a vízben . Az ausztrál manusnál nem értem még mi történt túl frissek és hiányosak az információk .
miazavalami
@dömdödöm: Hááát ez regénybe illő!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.