A világ veterán sportolói most beveszik Budapestet, a vasárnapig tartó veterán atlétikai világbajnokság legidősebb férfi indulója 98 éves, a nőknél 95. 320 magyar versenyzőnek lehet szurkolni!

Forrás: Nők Lapja Cafe
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@Csizmás Kond: De miért? Tudod ha egyszer rákap valaki a verseny ízére a sport a mozgás szeretetére az örök motiváció marad. A kor nem számít.
Még mindig jobb, mint a fotelban tespedni forradalmárként, de persze nem rád gondoltam.-)
Csizmás Kond
@varrólány: A sport és a versen azért kétféle...sportolni is már csak előírással lehet abban akorban de versenyezni már életveszélyes.
varrólány
@Csizmás Kond: Bízzunk benne csak tudják hogy hol a határ, meg persze ésszel is versenyeznek , tehát még amit bír a testük.
Irigykedek is , hogy ilyen ügyesek!
ila51
veterán a vaterán ...most egy kicsit gonoszkodtam :)
csak csodálni tudom Őket ...
Csizmás Kond
@varrólány: Ez is olyan mint bármi más. Egész életükben azt csinálták,tehát mostanra csak kell tudják ...viszont a 90 év már nem a versengések éve.
varrólány
@Csizmás Kond: Én örülnék ha 90 évesen még versenyezhetnék,(igaz most se tudnék) de addigra már por és hamu vogymuk.:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.